F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aj Ljiljo za početak nauči ga da priča sa dva padeža:worth:,toliko je uporan da bude u tom svetu :roll:,a posle ga vikaj kako oćeš.:rotf:

Jes vala načisto nas zbunjuje, izvorni južnjački odlično razumem , al ovaj kanadski teškoooo:rotf::rotf::rotf:

Mator je bre, sam kaže :amen:z:dm5:.....ne nauči to više niko a i ne prepravi :zcepanje::zcepanje: a ima samo višak reči tako da zanemarite....poizbacujte same :rotf::rotf:

Jes vala načisto nas zbunjuje, izvorni južnjački odlično razumem , al ovaj kanadski teškoooo:rotf::rotf::rotf:

:rotf::rotf: Ma da mogu samo snimiti Porodicu sa kojima Radim ( ma imaju stvarno velikih Problema) koji su eto ovde preko 40 godina i kad pocnu da pricaju sas mesavinom izraza:eek::hahaha:, reci od Srpskog sa svim juznackim dijalektima, ubacivanjem Turcizma, Nemackog-ziveli i tamo, Engleskog i prevoda sa Engleskog na Srpski.:super::super:
More biste se i vi valjali i valjali do zemlje. Ma dok sam sa njima :rtfm:, TESKO, Veoma TESKO uspevam da odrzim Profesionalni Odnos -Terapeut- Klijent.:lol::lol:

Sad sa nestrpljenjem čekam da pristane :ceka:
a on ima da ga otegne.....će vidiš....zna taj znanje..:cool:..će me drži na ler :(:zcepanje::zcepanje:

E vala baš ga je otego,a ne reče ništa.:rotf:

hahahaaaa... ovo je bilo mega giga :rotf:

Pa tako nekako ti htedoh reci. Ovde sve moj do mojeg od pometenih.

sto jes jes :lol:

A nemoj RAZREDNA:cistinaocare: da mi menjas ime :ljutko:i to iz dva razloga: Prvo to je Diskriminacija :cepanje:; pa ja se borih za ovo moje ime:rtfm: , Drugo: ma je brezobrazno:o. sta ako neko se prevrne pa umesto da kaze NETMEN sa hoces::idea: da Ja Metnem:hahaha1: i sta cekas:!:, da neces bre da muzika svira dok meces.:orkestar::vatromet:

A sa druge strane zovite bre kako hocete:poludeo: al nemojte da bijete.:cry: STAR sam.:deda: nemogu da se odbranim od detinja. :rotf::rotf::rotf:

e moj profesore :azdaja: glagoli odvojeno, pridevi sastavljeno :lol:

E, Milka Canic bi se sad uhvatila za glavu i vristala na sav glas. :aha: Dobro vece, deco. Kako ste mi?

Jel' gledao ko Simon's cat? Ja ga obozavam, Sajmon je odlican ilustrator i stvarno uspeva da uhvati onu samu srz macije prirode. Evo primera:

Ma ljudi moji.
Uzeh da sa DVD i CD da pogledam slike i da nesto uspem da vam posaljem ali nesto nije uredu.
Il samnom ili je Moja bivsa nesto uradila.
Kad stavim disk u Laptom, pojavi se "auto play blank -.BLANK CD ili DVD?????
Ma preko 20 CD i svi isto.........
More cu da P.......im nacisto, em je odnela sve slike, sa namerom da probere sta ce da uzme kao i SLAJDOVE i nikad ih nije vratila a sad ovo.......??????????

Poslednja izmena:
Ma ljudi moji.
Uzeh da sa DVD i CD da pogledam slike i da nesto uspem da vam posaljem ali nesto nije uredu.
Il samnom ili je Moja bivsa nesto uradila.
Kad stavim disk u Laptom, pojavi se "auto play blank -.BLANK CD ili DVD?????
Ma preko 20 CD i svi isto.........
More cu da P.......im nacisto, em je odnela sve slike, sa namerom da probere sta ce da uzme kao SLAJDOVE i nikad ih nije vratila a sad ovo.......??????????

Pa ti se uslikaj ponovo, ili skeniraj neku fotkicu na papiru al gledaj da bude u boji:zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back