F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A bre Cvetka, on bira 40 godina :eek:

E moj parkeru,:) Ti izgleda da si jos mlad,:D tek progledao bas kao macic.:hahaha:

Bre ZAKON JE i to UNIVERZALNI. Musko se nikad ne zeni :(, vec OZENI :hahaha: a to ti je u prevodu: MUSKARAC SE OZENI :roll: KAD " ONA" Odluci da se uda.:zcepanje::zcepanje::zper:

E sad je druga stvar sto sve to one:rotf::rotf: fino oblikuju u lepo pakovanje:heart: pa se mi upecamo ko SOMOVI.:rotf::rotf::klap:

:zcepanje:
DSCN6256.jpg
:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Znaš šta pometen...ne brini, neću se udavam :zcepanje: ću ti dam nadimak...ne mogu ja bre ovo ime tvoje da ....savladam kad je pridev i još trpni..hahahaha.....ipak, ću lepo sve da upakujem sa sve mašnicom i ću ti dam da biraš izmedju.......POM....MET....TEN...NET....NETMET....NETMEN...a? :cmok2:
s mala slova ću gi pišem nego turih velika ako si zaboravio djozluke :zcepanje:

Goco smanjuj to il ćeš da lipšeš do proleća.:rotf:
E šta ti je privilegija muških,evo će i Ljilja da se okumi sa pometenog. :aha:

šta bre....ko je privilegovan?
neću da se okumim no ne mogu da menjam ovo njegovo ime, tj. pridev kroz padeže.....ma ebeš padeže....najbolje da gi ne korstim....ionako imamo samo dva....mož i bez nji :zcepanje::zcepanje:
daklem....oću da mu dam ime bre...ako on oće :flert:

Znaš šta pometen...ne brini, neću se udavam :zcepanje: ću ti dam nadimak...ne mogu ja bre ovo ime tvoje da ....savladam kad je pridev i još trpni..hahahaha.....ipak, ću lepo sve da upakujem sa sve mašnicom i ću ti dam da biraš izmedju.......POM....MET....TEN...NET....NETMET....NETMEN...a? :cmok2:
s mala slova ću gi pišem nego turih velika ako si zaboravio djozluke :zcepanje:

A nemoj RAZREDNA:cistinaocare: da mi menjas ime :ljutko:i to iz dva razloga: Prvo to je Diskriminacija :cepanje:; pa ja se borih za ovo moje ime:rtfm: , Drugo: ma je brezobrazno:o. sta ako neko se prevrne pa umesto da kaze NETMEN sa hoces::idea: da Ja Metnem:hahaha1: i sta cekas:!:, da neces bre da muzika svira dok meces.:orkestar::vatromet:

A sa druge strane zovite bre kako hocete:poludeo: al nemojte da bijete.:cry: STAR sam.:deda: nemogu da se odbranim od detinja. :rotf::rotf::rotf:

A nemoj RAZREDNA:cistinaocare: da mi menjas ime :ljutko:i to iz dva razloga: Prvo to je Diskriminacija :cepanje:; pa ja se borih za ovo moje ime:rtfm: , Drugo: ma je brezobrazno:o. sta ako neko se prevrne pa umesto da kaze NETMEN sa hoces::idea: da Ja Metnem:hahaha1: i sta cekas:!:, da neces bre da muzika svira dok meces.:orkestar::vatromet:

A sa druge strane zovite bre kako hocete:poludeo: al nemojte da bijete.:cry: STAR sam.:deda: nemogu da se odbranim od detinja. :rotf::rotf::rotf:

vid njega :eek::eek::eek:
pa jes....kad odbivaš onda je brzo....:mrgreen::zcepanje::zcepanje: a kad pristadaš ondak je sporo...da trajeeee....:manikir: eeeeeee psihologijo :rotf:
a ovo i jedno drugo....nit pristada nit odbiva.....šušumigavo mori al majstorski :cmok2::klap:

Samo ti ostani pometen... jes da nam ne manjka pometenih al od viska ne boli glava.

E dok prodjoh kroz gradivo:per:, se umorih:p aj sto se umorih,:roll: vec sto od cepanja- stomak boli:hahaha: a za Pajcetaz:poz:. sto bre nisi koristio detinju:rtfm: od Crnog Granita- Beogradjanina:mrgreen: i sas Belih Dama :brus:zas Zlatibora za drzanje Kupus da ne begaju iz Kace.:rotf::rotf::rotf:

Bre ce ti sve po spisku naredja:eek::think: sto ga ponizi sas takvi duznosti.:rotf::rotf::zskace:

Ama bre neću ja da mu menjam nick bre....nego samo kad ja pišem da pišem nadimak.....vi pišite koje oćete...kao Micro što je Žuća ...eto....al sad neću...ću naučim svih 7 padeža pa ću ga menjam.....:manikir::zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back