F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DSCN6256.jpg

LJILJOO..Spasio sam ga...sve kako si rekla..i oprao i uneo u toplo....

:D

Spasio si ga....a? Sram da ti udje kude si ga turio....a sg ga spašavaš....i sg da ti aplaudiram što si teo da ga udaviš?...onolko ga secasmo...i Say udari dete nešto u petu od secanje....i oni po poštu ga secali...i poštar ga secao....a ti ga umočao u kupus.....:eek::eek::eek:

Ovaj Pometeni je pometen,ne samo da je okrenuo na lepi nas govor iz proslog veka,nego ne zna da sam ja zensko i ne vidi kako lepo drzim kermita na avataru

Dobar Dan:D, Razredna; :pDobar Dan kolege:D i koleginice;). Evo me Jopet kasnim na casove,:( Moze li neko da sapne sta se ima novog.:think:

Dusko ili ti Duska :Vama se MLOGO Izinjavam zas pogresne " cinjenicna Stanja" :worth:elem vidim da si pise MUSKO,:confused::eek: a ja sas MUSKO, ..............?:eek:

A falati ko bratu ( ma kao Sestri) za ONU ZENSKU:heart: sto si postavila, ZAS MENE: LJUBI je "POMETEN"...............:zag::cmok:

A za pitanje sta fali TEBI, Moram da kazem da gde je treci:brus: uvek ima Belaja, :rtfm:tako da izvines,:ok: Jes da si Lepotica:aha: al da se mesam u VAS LJUBOV sas KERMIT :zaljubljena::cmok:: NECEM...............:andjeo:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back