mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Ne mora da znači da ne bi mogla da pomogne detetu,zato što je prosto emotivnija od proseka,nekad je čak i bolje nekim ljudima koji su u velikoj patnji da se bave tuđim problemima,a da svoj ostave po strani,nekom treba više vremena da prihvati neke situacije,bitno je da nije bezosećajna i samoživa,e takvi nam u blizini dece zaista ne trebaju,a na žalost previše ih je.![]()
Znas kako kaze Dr Haus? "Da li bi vise voleli doktora empatu koji ce zajedno sa vama da place nad vasim umirucim detetom ili emocionalnog retarda koji ce da ga izleci?"
ma juce pretakao pa pogledao stanje....on sa njegovih 14.5 kg...sabio onaj kupus do pola bureta..a kupus bio do vrha naravno.
ugnjecice mi kupus nacisto...moram danas da ga VADIM..al treba nekog ronioca da uposlim...![]()
Za sledecu godinu da turis kamen u dzace od paprike, da ga uvezes sa kanapce i da cose od kanapce viri iz kacu!

ama nemoj se mešaš bre
viš da pokušavam da ga oženim..iz zdravstvenih razloga..Paju mislim.....šta on ima da procenjuje...
![]()
Hehe, moraš pomalo popuštati ne bi li se oženio
pardon, ne bi li kamen izvadili
da ne moramo grinpis da zovemo, ko za nasukane kitove neke![]()
Najbolje da mi na zimu pošaljemo dve -tri ekskurzije sa brucoškinje iz Beograda,kod njega malo ...da se skijaju,pa možda mu neka zapadne za oko,vidiš da se i ovo kamenče iz Bg primilo,možda mu one tamošnje udavače nisu dorasle.
![]()
Alo bre, ja tedoh da ga zenim prosle godine a on se naljuti Bog zna kako, drz'te ga, pobecice!

Bar dan. Odo' sad da pregledam ovo meso, Mirko vec pola sata nervozno cupka ispred kancelarije cekajuci nalaze, ako je u redu, ostatak uzorka ide njemu.

..Paju mislim.....šta on ima da procenjuje...

,pa možda mu neka zapadne za oko,vidiš da se i ovo kamenče iz Bg primilo,možda mu one tamošnje udavače nisu dorasle.

.
Nikako da islikam ovo moje troje, da ih vidite, Mirka i Mrvicu ponovo a Blondi po prvi put, mada ona cvika i dalje.