pajce 1205
Poznat
- Poruka
- 9.577
Ma ja izlude i u kući,samo se pale alarmi na kolima,a kučići jadni,oni na ulici ,samo beže.
Laku noć Pajče.![]()
znaci TOLIKO TRESTI
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ja izlude i u kući,samo se pale alarmi na kolima,a kučići jadni,oni na ulici ,samo beže.
Laku noć Pajče.![]()
i za kraj
bogme DOBRO TO RADIS.

OKO Vrata
, bre sto lep suicidal
a nes sa DRVETOM.
Kod nas još uvek ne bacaju petarde

eh, to su bila vremenaE kad se setim kad sam dežuirala u Zemunu za jedan doček,kakve petarde majko mila ono je bila pucnjava iz svog naoružanja

eh, to su bila vremena![]()

A oni pokledaju me kao da sam pao sa marsa, pa klik tu klik tu , pa ovo pa ono i kazu " A Matori pa evo po milioniti put ti pokazujemo a ti nista.

, "Ostavi ne diraj nista dok ja nedodjem". Ej on meni to kao da sam ja toliko Mator.
a evo vec par dana se ja tu mucim.

Grickaj grickaj ja idem da spavm valja sutra ustati, ajd pa laku vam noć![]()

E bre sta ti je tehnika, ma koje izmisli; ma mamu maminu............ Ma morat cu stvarno da se upisem na kurs za komputer.
ma nista mi ne polazi za rukom.
A sto je bilo pre mnogo lako, bre samo viknem ili Fedju ili Viktora,A oni pokledaju me kao da sam pao sa marsa, pa klik tu klik tu , pa ovo pa ono i kazu " A Matori pa evo po milioniti put ti pokazujemo a ti nista.
Krecana pa to ti je. Ajd Viktor je na Vaterlo- Fakultet udaljen 200 km od Toronta al ovaj Matori, obecava da ce doci ali ga nema. More dobro ga je stegla ova njegova talijanka, "Ostavi ne diraj nista dok ja nedodjem". Ej on meni to kao da sam ja toliko Mator.
a evo vec par dana se ja tu mucim.
A mozda i jesam.
Ma pokusao i preko ilivid programa al ne ide pa neide.
Grickaj grickaj ja idem da spavm valja sutra ustati, ajd pa laku vam noć![]()
...sad ću i jaama šta ti ne ide?

ama šta ti ne ide?
Ma ni slicice od Macora, a ni video iz baste, ne ide ni preko tinypic, ni preko Image shck.us.
Vidim da sam izgubio i Windows Live ajd proveravam sta je sa kompom, da nema neki virus.