GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564
Neki dragi a neki još draži, pa da razmotrimo koga u koliko primeraka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ljiljo, Nemesis,Pajče,Goco,Parkeru,Magi,![]()
izvini tebe sam izostavila sa spiska....evo odmah te dopisujem....evo! samo da sad odlučimo u koliko primeraka da te kloniramo...
Vreme je za kafu
![]()

Potepaste li se?![]()
Potepaste li se?![]()

,taman se naviko da pijem kafu sa vama,a ja i nisam baš društvena osoba
,koj da pronalazi nove virtuelne prijatelje sad po ovoj zimi.
Evo za vas dve i :Imao sam neka posla,pomagao sestri neki teški fizički radovizdravo Kovač. pa gde si nam ti odjutros?
eee...zdravo Kovač....izvini tebe sam izostavila sa spiska....evo odmah te dopisujem....evo! samo da sad odlučimo u koliko primeraka da te kloniramo...
Uf dobro je ,ipak se ne potepaste,taman se naviko da pijem kafu sa vama,a ja i nisam baš društvena osoba
Evo za vas dve i :
![]()

Eto ja izrazih želju a sad vi raspalite i napišite koga iu koliko xxxxxx
,meni je dovoljno da i sa vama iskafenišem,a ostali ko došo dobro došo,koga nema bez njega se može. Imao sam neka posla,pomagao sestri neki teški fizički radoviA sad još malo idem da kuvam kucama
Kakvog spiska Magi?![]()
izostavila....Uf dobro je ,ipak se ne potepaste,taman se naviko da pijem kafu sa vama,a ja i nisam baš društvena osoba
Evo za vas dve i :
![]()

Ja ne smem zabranio mi endokrinoliog ah šmrc[/SPOILER]Ja ne bih da vas mučim sa toj kloniranje,meni je dovoljno da i sa vama iskafenišem,a ostali ko došo dobro došo,koga nema bez njega se može.
![]()
Ja ne smem zabranio mi endokrinoliog ah šmrc
,poješću ja mesto tebe, da se ne baci.

Ne plači,poješću ja mesto tebe, da se ne baci.
![]()
e a zato ima da padne nova garderoba, pošto sam hleb sama izbacila jer verovali ili ne mi smeta, preporodih se zadnjih tri nedelje od kad ga ne jedem, a šećer mi šeta od normalnog do malo povišenog i rekla dotorka no,no slatko, banane, smokve , kruške grožđe, pohovano, pomfrit i to je to
Možeš i umesto mene slobodno![]()
il ne ručkaš kolače?

Ja vrlo retko jedem beli hleb,najbolji mi je domaći raženi,jer onda znam da sam zaista to i pojela,i meni smeta pšenični.
Ako uspeš da se svega toga pridržavaš,osećaćeš se super,a linija će ti biti fenomenalna.![]()