F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vreme je za kafu ;)

20090101_132756_coffee460.jpg

zdravo Kovač. pa gde si nam ti odjutros?
Imao sam neka posla,pomagao sestri neki teški fizički radovi :D A sad još malo idem da kuvam kucama :D
eee...zdravo Kovač....:rumenka: izvini tebe sam izostavila sa spiska....evo odmah te dopisujem....evo! samo da sad odlučimo u koliko primeraka da te kloniramo...

Kakvog spiska Magi?:D
edit:sad sam video,pa nema veze napravila si spisak onih koji su ti dragi,zašto ja moram biti tu?:D

Poslednja izmena:
e a zato ima da padne nova garderoba, pošto sam hleb sama izbacila jer verovali ili ne mi smeta, preporodih se zadnjih tri nedelje od kad ga ne jedem, a šećer mi šeta od normalnog do malo povišenog i rekla dotorka no,no slatko, banane, smokve , kruške grožđe, pohovano, pomfrit i to je to

e a zato ima da padne nova garderoba, pošto sam hleb sama izbacila jer verovali ili ne mi smeta, preporodih se zadnjih tri nedelje od kad ga ne jedem, a šećer mi šeta od normalnog do malo povišenog i rekla dotorka no,no slatko, banane, smokve , kruške grožđe, pohovano, pomfrit i to je to

Ja vrlo retko jedem beli hleb,najbolji mi je domaći raženi,jer onda znam da sam zaista to i pojela,i meni smeta pšenični.:confused:
Ako uspeš da se svega toga pridržavaš,osećaćeš se super,a linija će ti biti fenomenalna.
images

Ja vrlo retko jedem beli hleb,najbolji mi je domaći raženi,jer onda znam da sam zaista to i pojela,i meni smeta pšenični.:confused:
Ako uspeš da se svega toga pridržavaš,osećaćeš se super,a linija će ti biti fenomenalna.
images

Celo proleće se mučim sa želucem crevima i dođe moja mama sa u novembru i kaže meni je hleb smetao, izbaci ga i ja ostavim hleb i preporodih se. Da li mi smeta gluten ili neki aditivi, kavasci i ostalo što trpaju ne znam al je sad super.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back