F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisam znao da i frizure pomazu za navatavanje, inace bi jos odavno :per:

d65bc17c17f8cc79570e9803e04595c5.jpg

kad smo kod punđe, jedna ciganka joja je u jednoj društvenoj firmi prodavala garderobu onako na poček do prvg imal aje spisak mušterija ge je bilo upravo ovako
1. Goca
2. Goca sa pundžu
........

a kad je jednom jedna otišla kod nje kući da joj da pare jer je duuuugo kasnila sa isplatom, pala je na doope kad je videla kako je čisto i sređeno
i nije mogla da odoli pa pita
dobro bre A: kako stižeš da ti je ovako sređeno kad si non-stop na putu...
a ona mrtva ladna kaže
pa platim ciganku da mi čisti

Eto šta ti je naučnik...sve zna :hahaha:

pa džabe li sam doktor nauka.....

inače ja bi pre svake diplome o stečenom doktoratu uvela nešto kao izlaznio kolokvijum na kojem bi moralo da se polaže
kolo čačak, robot i japanka
poznavanje antologijskih viceva
da ne budu doktori nauka dosadnjakovići....

mada pošteno dobar deo mojih kolega nije od tih nevrcavih i sporomislećih

Daklem kad je nas jadnih 5000 civila dobilo otkaz kod Vojske 2005 god, posle nekih 6 meseci pozovu nas na oproštajni ručak kao raspada se ta jedinica u kojoj sam formalno radila) a inače radila na drugom mestu) skroz naskroz. Odem ja kod moje frizerke i kažem daj jednu frizuru za dušmane uz obilje psovki, da vide samo frizuru, jezik do poda da odvale. I krenu Dušica, i nameštala pramen po pramen, frizura fenomenalna, stajala danima bilo mi žao kosu da operem. O da itekako su je primetili i frizuru i šminku,:D

Daklem kad je nas jadnih 5000 civila dobilo otkaz kod Vojske 2005 god, posle nekih 6 meseci pozovu nas na oproštajni ručak kao raspada se ta jedinica u kojoj sam formalno radila) a inače radila na drugom mestu) skroz naskroz. Odem ja kod moje frizerke i kažem daj jednu frizuru za dušmane uz obilje psovki, da vide samo frizuru, jezik do poda da odvale. I krenu Dušica, i nameštala pramen po pramen, frizura fenomenalna, stajala danima bilo mi žao kosu da operem. O da itekako su je primetili i frizuru i šminku,:D

ja frizure delim na sarme -to je oblik svadbene frizure sa krupnim slabo raščešljalim loknama
i karfiol, takođe pogodan za veselja, isto kao sarma ali manje, kao neka sarmica od vinovog lista...

i ostale frizure

Tako radi prava žena.:worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back