Galadriel*
Zainteresovan član
- Poruka
- 219
dobro veče 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koleginice po malinoama,pa ne valja ništa unapredznam da nije
al ako naidju gosti ja moram da idem...ovako ka gorski vijenac neka stoji pa će kuma da gu zalepi
Ma nije samo mu takav nikKovač je Kovač a Parker je onaj s dugačku pušku...da nisi malko pometen?![]()

Ćao Goco evo kucka sevratila se. ša se radi![]()
Ja hteo da pitam komšiku ona naučnik...

Ja hteo da pitam komšiku ona naučnik...
To ti je ono kad Milojko pitao Milojku
Milojka, a jel znaš ti da računjaš?
Pa znam bre Milojko.
E onda računjaj da će budeš ebena večeraske...

Eto šta ti je naučnik...sve znanešto nisam sigurna u tu računjicu večeras....
prilično sam nadrndanada ne kažem ljuta

UpsShavtila Micro zato i pozurih da ti odgovorim![]()
bolje da si begam na vreme

Eto šta ti je naučnik...sve zna![]()
Mene jako zanima,zna li se tačan broj klonova na Krstarici?![]()
pa ce otmem komp malo kasnije 
dobro veče![]()
Dobro večedobro veče![]()
Ja sam došao sve da ogrejem a ne samo doopeuuuuuuuu sta vas jeeee
pa da
zima dosla
dosli da ugreju dupeta

nisam znao da i frizure pomazu za navatavanje, inace bi jos odavno
![]()

Cek jel ti sigurno nisi?Daklem kad je nas jadnih 5000 civila dobilo otkaz kod Vojske 2005 god, posle nekih 6 meseci pozovu nas na oproštajni ručak kao raspada se ta jedinica u kojoj sam formalno radila) a inače radila na drugom mestu) skroz naskroz. Odem ja kod moje frizerke i kažem daj jednu frizuru za dušmane uz obilje psovki, da vide samo frizuru, jezik do poda da odvale. I krenu Dušica, i nameštala pramen po pramen, frizura fenomenalna, stajala danima bilo mi žao kosu da operem. O da itekako su je primetili i frizuru i šminku,![]()
Daklem kad je nas jadnih 5000 civila dobilo otkaz kod Vojske 2005 god, posle nekih 6 meseci pozovu nas na oproštajni ručak kao raspada se ta jedinica u kojoj sam formalno radila) a inače radila na drugom mestu) skroz naskroz. Odem ja kod moje frizerke i kažem daj jednu frizuru za dušmane uz obilje psovki, da vide samo frizuru, jezik do poda da odvale. I krenu Dušica, i nameštala pramen po pramen, frizura fenomenalna, stajala danima bilo mi žao kosu da operem. O da itekako su je primetili i frizuru i šminku,![]()

Bas vas je dosta ovde dovela sa nekih drugih tema...
približan.....
mada se ja nadam da ih ovde nema