F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:mazi:

A, ja bi da se malko mazim, se nema nikog:rumenko:. A ovaj sneg nije isti :evil: kao kod PAJCETA.:p
Ej bre Razredna si saboravila ono :rtfm:" NI SUNCE OVOGA NEBA ,NIJE KO STO JE KOD "NAS"":whistling:

Lako si gi vama u taj daleki svet:rotf:, nek ce i vam dojde to belo pa cem vidim kako ce vam biti.:rotf::rotf:

:eek::eek::eek: s koga bi ti da se maziš živ ti sve?

ovo za sunce, sneg i ostale prirodne pojave....vetar....opadanje lišća....kiša....grad....polja paprike....i žita....razdrndani busovi itd....to si pametno reko :klap:

Lelee crni Parkeru,pa ti si nagrabusio.:rotf:

1080345-Suicidal-Emoticon-Holding-A-Gun-To-His-Head.jpg

hehe, imam blog, frisko a na tu temu :lol:

Jel mogu ja neki da pustim?:rumenko:

samo napred pa nek ide zivot :lol:

ja bi ovo narucivao al ne biva, nego ono drndrndrn :dash:

ja iovako nisam nešto za goste, sočivo me nažuljalo pa mi se oko zakrvavilo i zatvorilo (Mate Parov sindrom) tako da nisam reprezentativna
istina teško mi je i da čitam na računaru, ali za početak teme ću da se žrtvujem...
a sad još i ovo...mislim ovaj zadatak...baš bi mogli da me preskoče

Dobro vam vece ljudovi... vidim ovde mnogo starih drugara se iskupilo :) Mora da ce kraj teme :mrgreen:
Inace procitah na brzinu i vidim palo neko brisanje pa ne mogu povatati al da udje u anale kako se sjeba otvaranje prosle teme onomad kad htede da se otvori pre vremena...http://forum.krstarica.com/showthread.php/419967-Terapija-F-odeljenje... pa bivah i lincovana od lavice nase al ajd oprostila sam joj oma jer videh da je bas bila povredjena sto nije ona otvorila temu.... tako da eto nek joj se ucini ovaj put pa modle malko stanu na njenu stranu i pomognu da njeno ime budNe na vrhu teme. Pod uslovom da obeca da istu nece pretvoriti u ljis :mrgreen:

Dobro vam vece ljudovi... vidim ovde mnogo starih drugara se iskupilo :) Mora da ce kraj teme :mrgreen:
Inace procitah na brzinu i vidim palo neko brisanje pa ne mogu povatati al da udje u anale kako se sjeba otvaranje prosle teme onomad kad htede da se otvori pre vremena...http://forum.krstarica.com/showthread.php/419967-Terapija-F-odeljenje... pa bivah i lincovana od lavice nase al ajd oprostila sam joj oma jer videh da je bas bila povredjena sto nije ona otvorila temu.... tako da eto nek joj se ucini ovaj put pa modle malko stanu na njenu stranu i pomognu da njeno ime budNe na vrhu teme. Pod uslovom da obeca da istu nece pretvoriti u ljis :mrgreen:
Opa perverzne teme...stižem na vreme :hahaha:

Pravda za lavicu!:D

Odoh kući.....:cao:

kumooooooooo........ima još da se piše no da pratiš....

Sretan put razredna,i pravo kući,jel jasno?:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back