LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.540
a bre, pa sta je lapsus od svega sto sam napisao.. pa iz ruke..
aaaaaaa a ja čitam kako treba bez obzira šta ti pišeš....od ruke...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a bre, pa sta je lapsus od svega sto sam napisao.. pa iz ruke..

za blog o Nacinu razmnozavanja zastitne vrste KAMENA, Pajcetu za uspelo presadjivanja kamena
kao i za eksperiment UKRSTANJA CRNOG SA BELIM.
CRNI GENI PREOVLADAJU
pa uskoro ce biti problema nestanka PLAVIH tj BELIH. Slican problem postoji na zapadu,
narocito u NJEMACKOJ,
pa ima mlogo pravih njemaca koji imaju crnu kosu, tamniju put.
i sto si ima pomocnike,
lepo se vidi da su ispitali sta je to i vecali kako i na koji nacin da se TO BELO resi.
sas komandom i pecatinjom.
Sto je najvaznije u resenje stoji da ako se ne resi u rok od 24 sati. Ce mu stigne specijalna jedinica da mu ociste i racun od $ 200.00 ce mu se postom poslati.

i to stostruko za ove stomacne bolovi,
prouzrokovanim sas citanjem o Putovanjem CRNOG Kamena zas Rasplodavanje na Zlatibor.

em sam se morao cepati
kako uzduz tako i popreko citajuci dogodovstine cuvenog " Crnog kamena" i to ne obicnog vec GRANIT.

Dobro jutro, dobar dan i dobro vece klasicima sa f odeljenja.
Mimi Velikih 5za blog o Nacinu razmnozavanja zastitne vrste KAMENA, Pajcetu za uspelo presadjivanja kamena
kao i za eksperiment UKRSTANJA CRNOG SA BELIM.
Pajce obrati paznju,CRNI GENI PREOVLADAJU
pa uskoro ce biti problema nestanka PLAVIH tj BELIH. Slican problem postoji na zapadu,
narocito u NJEMACKOJ,
pa ima mlogo pravih njemaca koji imaju crnu kosu, tamniju put.
Pajcetu je lako da izadje sas snegi to zato sto: NEMA GRTALICU
i sto si ima pomocnike,
lepo se vidi da su ispitali sta je to i vecali kako i na koji nacin da se TO BELO resi.
Odluka je barem mislim do sada prosledjena PAJCETUsas komandom i pecatinjom.
Sto je najvaznije u resenje stoji da ako se ne resi u rok od 24 sati. Ce mu stigne specijalna jedinica da mu ociste i racun od $ 200.00 ce mu se postom poslati.
A za razrednu, More ce mi platii to stostruko za ove stomacne bolovi,
prouzrokovanim sas citanjem o Putovanjem CRNOG Kamena zas Rasplodavanje na Zlatibor.
Em me ledja boleem sam se morao cepati
kako uzduz tako i popreko citajuci dogodovstine cuvenog " Crnog kamena" i to ne obicnog vec GRANIT.
Cas i svij i niciji ,osim ponekad neciji POMETEN, momentalno sas plasticna metla.

. pa reko, sreca sto je hitler mrtav odavno, da nije sad bi izumro nacisto 

des cvetka![]()

Hteli ste da me se rešite,neka,neka ali ja ću biti krpelj na vašim telima-aha![]()
Evo sad dođo do kafe pa reko da vidim šta radite,5 sati me šetalo ovo derište,sagoreh.![]()

, dobro nam dosla 

Zdravo živo pometeni....tia bolove kroz stomak su lekoviti bre .....e, sg, što si ti malo kekeljav što ću ti ja![]()
. A ovaj sneg nije isti
kao kod PAJCETA.
" NI SUNCE OVOGA NEBA ,NIJE KO STO JE KOD "NAS""
, nek ce i vam dojde to belo pa cem vidim kako ce vam biti.

Cvetić cvetiću![]()
oooo Cvetlana....kude te šetalo derište?

a ja sam ti slucaj, pre bi u rat nego na ta veselja... 

ima novo, pustam ja narodnjake.. zadnji dani dosli def
des nemesis, dobro nam dosla
![]()