Microwave
Buduća legenda
- Poruka
- 28.623
o čemu bre da maštaš? kako ćeš da kloniraš vlajnu?![]()
si kršćena...pa i sa jednom ne mog da izađem na kraj 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
o čemu bre da maštaš? kako ćeš da kloniraš vlajnu?![]()

![]()

e, to sam htela da napišeš.......da si zanemoćo![]()

ove u beli mantili lekovite![]()

ma nemoj.....ti bi da te leče a? I mož se pleziš kolko oćeš......na onia tvoji banderi, kad nisi studirao medicinu![]()

Imam neke drugare doktore što im hobi elektronika...ima ih pustim kod mene da se igraju kolko oće a ja odo na neko noćno dežurstvo![]()

e, to sam htela da napišeš.......da si zanemoćo![]()

ove u beli mantili lekovite![]()

e pa zavisi koje noćno dežurstvo tj na kojim klinikamaImam neke drugare doktore što im hobi elektronika...ima ih pustim kod mene da se igraju kolko oće a ja odo na neko noćno dežurstvo![]()

mršlja mi bre MariDeco, stigla ja iz pohoda opštini
Odoha busom, u supu sve ok al u opštini, ebiga...Fotokopiram i odnesem da mi overe, čekam red, kaže trebalo u 2 primerka, vratim se, sad rek još duži, ja na začelju, overiše jedva, prvi sprat, soba 36,....Rekoh, stigla sam, valjda je sve ok....Ona lepotica, što joj sise prekrile tastaturu, kaže...nijeVi ste opština Niška Banja, soba 36, dobar dan rekoh a mislim im koješta u sebi....Pogleda gospodin, pita gde živim, rekog Prva Kutina...Pa što ste dolazili, u Banji ima opštin a tamo se to završava...Rekoh, mogu li da sednem...sednite kaže...e da, ne rade vam u Banji svaki dan, svaki drugi...Popih kafu u Pobedinoj, kupih vinsko sirće i čekam bud kod Suda, sje zjakam da ne naidje Milevica, fax joj tu...Dovukoh se kući...
A ti Milevice, koje manišeš na onoga sas ružu od jutros....Šta mu fali![]()
Sto puta sam se pokajao što nisam studirao madEcinuma sve sam zabrljao u životu
![]()
1:0
1:1
e pa zavisi koje noćno dežurstvo tj na kojim klinikama
odabereš nešto što niko noćom ne dolazi da ti ne smeta
kožno recimo
mislim...ima klinika gde se po vascelunoć može da spava sa sve viklerima u glavi
ali zato beži od hirurgije
pogotovu neurohirurgije
ovaj moj kad se pojave u 3 noćom samo ih pita pa dobro da li ste morali u glavu da se udarate...lakši bi mu život bio da se udaraju po dupići...
ovako meni je lakše
dokonom umu svašta naum pada....
ovako kad vascelu noć šije glave, manje ima vremena da firca nešto drugo
mršlja mi bre Mari
ja si volem one sa stomaci (pravi mercedesi S klase - muškarac bez stomak ko mercedes bez znak)
nisi
propustio si samo upovraćane, štrokave, smrdljive koji se podnapiju, potuku pa završe kod lekara....
nažalost
ima onih koji i na kontrole ne dolaze čistiji
Čujem da je najposećenija klinika noćom od kolega sa drugih klinika.
nemoj bre kožno...tamo je najbolja riba onaj magistar da ga ne imentujem...al bi ORL onako..baš leglo.Čujem da je najposećenija klinika noćom od kolega sa drugih klinika.
![]()

[/SPOILER]
Wow, ovo me odusevljava...igra svetlosti i vode, pa jos i na zadatu muzicku temu....fenomenalno....imam pogled na jednu fontanu, i godinama je posmatram...ali za nju muzicka tema, ne postoji![]()
samo mi se ne svidja ono cvece po peskackoj,nekako mi glupo
.
nije ni proso septembar ja 2neopravdana,a mozda cu sutra jos jedan da napravim
.
em mora on da se vrati do 3 u palanku 
:
dokonom umu svašta naum pada....
ovako kad vascelu noć šije glave, manje ima vremena da firca nešto drugo

.Ona lepotica, što joj sise prekrile tastaturu, kaže...nije![]()

a koja je soba kažeš![]()

nikad nisi čula za glumu
Soba 36
a koja je soba kažeš![]()
za te takve što im pokrivena tastatura u naše selo se kaže natovarile se ko budale sa drva![]()

Vratismo se iz bivšeg voćnjaka...nerki čovek sakupljao suve grane za pečenje rakije, bacio opušak, vetar preneo na našu njivu od 6o ari...Odoše l5 oraha, izgleda i trešnja...Bili vatrogasci i iz Sup-a...Nije namerno znam, al opet mi žao...ebiga

Do sad sam znala višestruko citiranje, sad neznam
Što mi kod DOC sve zbutano; i pitanje i odgovor a kod Milevice nije...?
Predveče sednem ja puna inspiracije za jedan blog, tražim sliku, tekst imam...Kad evo komšinice, došla, sela, ćutala...to ona što me pita pa li sam na kvorum...Ispraćam je eto druge:
e ta ne voli mačke, čudi se što kupujem za njih, što Taca sam pravi nekakvu salatu od pečuraka...a ja za kompom....Eto, ovako neshvaćena od okruženja, volim da sam ovde
sa vama....![]()

E ova natovarena baš dobro...a što ima lep monitor tek, ja sve gledala u njega![]()