Nemesis
Buduća legenda
- Poruka
- 33.226
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu da nađem Mari ovaj post u kom ste pisali za slike, ali evo Alex odgovorila![]()

dok ne padne dogovor, evo deo atmosferice sa ulica
ovde je pristojno, u drugom delu je bila mnogo veća gužva
nema niki..al procitah, pa vi bili na nekom Vašaru kod Alex...
a ja idem sutra na onaj .. ma čuli ste već
Hoćemo li u Šabac na vašar - HOĆEMOOOO !!!
e konačno da jednom vidim taj Vašar na Malu Gospojinu koji je i u pesmama opevan...a sad su tamo i dani Čivije...
p.s. Ovo je za Radmilu poziv...ne radi mi MSN a na FB je ne vidjam...
konačno kad prodje taj vašar početkom oktobra..Durmitor, uspon na Veliki Medjed...spremaj se ako hoces...dogovor na PP...obećao sam nekad pa da ispunim...nekako vreme proleti...

Sad kako se zavrsio haos,ako hocete slikacu ja katedralu iz vise uglova,pa cu je ili postaviti ovde,ili poslati na emailove,kako god hocete![]()

Ma izbrisala sam jer sam loše otkucala...slovno...Rekoh: šta ima da se femkaju, neće izadju u Plejboj, naši smo si, kakvi-takvi...Mene Taca slikao otpozadi, da vidite kako sam isplela kosu, dve dlake u tri reda, al simpa sasvim....al nema da vidite![]()

jao Mari... 
dobro vece drugari, sta ima novo![]()

Dogovor kuću gradiajde cemu dogovor, stavljajte te slike...Niste vi estradne Zvezdice pa da se plasite. Evo sad cu i ja da se nakanim da nakacim nekih slikica koje su nastale ovog leta, nisam nista vadio iz aparata, olenjio se

E da.Dogovor kuću gradi
ti si nam falila danas![]()
Evo slike
Ko nas ne zna... ja,Loly,LjiljaMMM
ti si nam falila danas![]()

Jeste... al valjda ćemo se jednom sve sastati![]()

kaže se..valjda cemo se jednom SVI sastati![]()