donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
Ja isto svratila nekoliko puta, nema nikog, pa sam odspavala
popodne, posle mi došla kuma ...Kod nas večeras zahladnelo baš![]()
gde bre zahladnelo....
istina ja sam u 5 ušla u kuću (termometar u kolima pokazivao 26), peglala do malopre, sad ću da izađem da vidim...ne mogu da verujem da toliko zahladni,,,kuća se iznapica toplote pa će još par dana da bude topla...a zato joj i par dana treba da se zagreje
inače Baja ne jede, ne spava, povremeno pije vodu i ne odvaja se od Doninog boxa....muka živa da uđe u kuću dok malo nju putimo u dvorište...danas am ga ja kao šetala dok deca puste Donu a on šeta i sve vreme ispušta neke zvuke, trese se ko epileptičar i okreće ka kući....
a jutros hteo da skoči kroz prozor svetlarnika da bude sa Donom dok je ona bila u dvorištu a on u hodniku...bem ti sex...će najjebemo svi od njega

) šetali, malo pričali koliko je to bilo moguće šetajući kroz gužvu. E, ondak poče kiša a nama kola daaaaleko parkirana. Iskisosmo ametom i vratismo se za Beograd. Ma da je vreme bilo lepše pa da odemo gore na brdo...pa na ručak....pa je pogled. Ovako, gde ćeš da sedneš onako mokar sa decom......drugi put. Eto.....a moje slikice tek sutra sa drugog kompa iz kanc.....ovde ne može sa mobilnog da se prebace jer mi je Mica odnela foto aparat u Egipat
Bas je danas morala da pada kisa....sta da se radi, bar ste se koliko lepo druzili...

Sta li bi bilo da je vise slika....