F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja sam juče to radila, al' nisam baš mogla skroz da sprovedem zamisao, ovako, otišao je u pravcu muzičke, tamo preCednica lokalnog društva predaje klavir pa će ga valjda ona zbrinuti, ionako hordaši... :aha:

Ako je drugo kuče povratilo zbog prejedanja, ništa.

Poslala ti bonu sa uputstvom.

Neće više na embed.

:klap: Znači, džabe sam spucala bonu? :zag:

:zag: znam ukapirala sam juce:)

Ovo je i smesno a i neje:confused:

E ovako, Tezi je poludela otkad je u teranju, stane iznad njega i... i.... :rumenka: Pokusava nesto:rumenko: ali nije ona musko

doru sam razmazila i previse,ujutru kad neko ustane da se sprema na posao,to je prvi tata i dora ga snimi i kad ga ne vidi u hodniku cvili ko sasava,ode tata na posao vidi mamu,isto tako cvili,onda dok je u hodniku cuti a cim ode u neku prostoriju cvili ko sasava,i dala sam joj da jede nije prestala,otisla je mama na posao ja nemogu da spavam od nje,reko smirice se a ono nista,i onda sam izasla dobila je po njusci i oterana u kucicu i vise ne nisam cula,a dere se ko da je vezena,sledeci put cu da je vezem pa da znam sto cvili :D.

Da se to srediti i bez vezivanja, samo ti slušaj čika Cezara. :worth:

Dobro jutro.....samo da se javim...idem u kod kozmetičarke , što bi Mari rekla, na reparaciju.....izgledaću mnoooogo mladje ...hahaha...a posle toga na tehnički i da registrujem auto....e onda već neću izgledati mladje, nego iscedjeno....treba gomila para....:dash:

Pa dobro, anuliraju se. :lol:

:lol: volim je sto je divlja

I ja je obožavam. A ove je trebalo da slušam još u srednjoj al' su mi nekako promakli, a sad sam primljena... :aha: Nije za slabo srce!

Meni drago sto se i moj muzic promenio mnogo sto se tice zivotinja... njegovi uopste nisu za zivotinje cak ni da ih vide.
A on se sada raspilavi svaki put kad nadjemo na ulici napustenu zivotinju...
Kaze nije to zbog njega nego ne moze da ostane hladan zbog dece.
A ova moja smizla u skoli odmor provede uz kucice, pa kad ih vidimo na ulici pocne da nabraja ovo je Dzeki, Luna, Cika.... sve im imena daje a i uzinu kanda :mrgreen:

ebiga Mimi......idemo dalje :cmok2:
Nije bre preko veze zbog adrese :mrgreen:
i šta sad da pošaljem? :eek::eek::eek::eek:

E pa ako iko ima šta da pošalje, onda si to ti!

dobar dan vredni ljudi

u subotu i nadalje imam majstore za terase...ima da šiznem

u sve mi diraj osim u subotu , a ono A. dežura pa moram ja da se mačujem....
već me drma nervoza i bes....

Polako, skuvaj neki lep čaj, šta misliš, što ja u dvorištu imam matičnjak i nanu? ;)

Dobro jutro,
Sad se probudila, skuvala kafu i evo...dolazim sebi:kafa:
Hvala Ljiljo što mi posveti pesmu...osećam se ko Lenka Dunđerski...:manikir:
Dobro, pesma nije ljubavna, al svakako sam nadahnula pisca:cmok2:

Pesnička inspiracija! :zag:

images
images

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back