F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo zbog čega ja nagovaram vazduhoplovnog da bi jedan malinoa bio pun pogodak...

I ja mimi's dad-a.

Dobar dan, dobro smo, Tezi je jako izrazen polni organ, i izgleda kao da je ojedena
Zbog cega?

Pa u teranju je. :lol: Probaj da je češneš iznad repa, videćeš da će da se spusti, učvrsti kičmu i skloni rep u stranu.

jes vala.........bila je oduševljena širokom suknjom sa kojom je mogla da se igra......:zcepanje::zcepanje::zcepanje: jedva sačuvah suknju....zamisli da idem pocepana kroz Suboticu :rotf:

Imala sam takve dogodovštine i ja , mogu da je zamislim onako nežnu, žutu i štetnu. :heart: A najveći je fazon bio kad sam jednu svoju indijsku haljinu (još u srednjoj) pozajmila mami kad su ona i tata krenuli u šetnju pa je jedan u to vreme mlad i dobar pas koji se igrao sa Gizmom prepoznao i krenuo da vuče! :rotf: Živo me interesuje šta li je bilo u njegovoj glavici, da li je pomešao nas dve zbog sličnog mirisa, ili nešto drugo. :think:

Pade mi opet na pamet ideja kad ce da se pije?
Al stvarno, nema lazi nema prevare...
Zamislite temu ujutru posle jedne takve noci....

Kuku i lele, posla za mene, sa turanjem spoilera i cenzurom! :sad2:

Pa....zamislimo..... ali samo zamislimo.....ja bih popila samo čašu vina, ili jedno pivo....ali javi na vreme da kupim .....:zcepanje:

E, malera, stajala mi flaša sangrije, odnela sam juče mami za rođendan, sad sam ograničena na Tuborg lemon. :aha:

pa znaš šta.........moj Maca kulturno kaže " ženo :per:" i ja skinem suknju....za svaki slučaj :manikir:

ne optrčavaš neki krug?
Ili sam kod političari ili kod ebači...mada mu isto dođe...i jedni i drugi onode :mrgreen:

samo ovi drugi to rade u mozak

el bi ti rekla da je ovakav?
vlcak_2a.jpg
:andjeo: :mrgreen: :rotf:
to je pogled

Evo zbog čega ja nagovaram vazduhoplovnog da bi jedan malinoa bio pun pogodak...

treba
svaka kuća da duži po jednog malinoa i nema kriminala
osim onog velikog -državnog:mrgreen:

ne optrčavaš neki krug?

samo ovi drugi to rade u mozak

to je pogled
treba
svaka kuća da duži po jednog malinoa i nema kriminala
osim onog velikog -državnog:mrgreen:

Ma ce ga ja dovedem a on ako moze da odoli izgrizenim djubravnicima i unistenoj travi molim lepo :ljutko: :mrgreen:
E pricasmo pre neki dan kako kad krenemo u Nis tj.kad dodjemo volela bih da se vidimo.
A on dodaje 5-6 komada djubravnika obavezno da uzmemo da im ponesemo

razbole se metlica susi se ko grana
lecili je brizljivo nekoliko dana

krupne suze metlici padose u krilo
kad bi tortu pojela lakse bi joj bilo

:aha:

jutro :)

:mrgreen: osmeh na lice bice bolje

Pitanje dal bi šta ostalo od te noći il bi modovi morali sve da brišu :lol:

Dobar veče

laku noć Magdo :cmok2:

Paaa... Miiiislim da bih bila fleksibilnija nego obično... :zper:

Dobar dan... mimi ti se pravi nepismena :mrgreen:

Ma jok, Smeh ide na odmor, Vilus nam nešto nema ovih dana a Say i ja bi bile najgore od sve dece. :rumenka:

Mislim,realno Žaklina bi potencijalnog napadača verovatno izlizala do smrti :mrgreen:

Slatka smrt! :lol:

:rotf:

e tako...
pitao nas komšija a što smo turili na kapiju natpis Čuvaj se psa ...
reko mu nemoj sad da je zovnem da ti se malo obraduje da vis kako boli :zcepanje:

Ajoj, kako je to medeno, dušica, slatka guza bezrepa! :heart:

Paaa... Miiiislim da bih bila fleksibilnija nego obično... :zper:

Ma jok, Smeh ide na odmor, Vilus nam nešto nema ovih dana a Say i ja bi bile najgore od sve dece. :rumenka:

Slatka smrt! :lol:

Ajoj, kako je to medeno, dušica, slatka guza bezrepa! :heart:

Umri zločinče u slatkim mukama :mrgreen:

ništa......smatra te ozbiljnom ženom :rotf:

Jes,ono koja zna sta oće i nema vremena da se maje okolo :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back