F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
koju taktiku...ajd kaži pa i ja da znam :manikir:

ej kuku tebi...ima se sećaš sve u odlomcima :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

pa složiš ovakav nekakav pogled i sve brave se otključavaju...
images

hm...da smucam makarone i povrce :think:

Da, nešto lagano, i supica je dobar izbor, i to iz kesice, da nadoknadiš elektrolite, čajni keksić neki, može i Plazma... Ne forsiraj se, ako nisi gladna, nemoj da jedeš.

kako sedi ifiksira alfu dok jede....a on meka srca eno dele...

Što će reći da on više nije alfa. :mrgreen: Alfa se najede pa pusti ostale da jedu, to je pravilo. Kad hranim Njuškalo, obavezno me vidi da sam prvo ja sažvakala pa tek onda njoj dajem ostatak.

Jel pljuju il piske jezevi u samoodbrani?

Nesto me sluzavo pogodilo po faci al nisam siguran jel je od jeza il Aska bali pokusavajuci da ga dohvati

Aska.

e pa evo zašto volim što mi je Dona takva kakva jeste - ujeda i ne pita svakog ko hoće da uđe u dvorište (najpre da odključa zaključanu kapiju)
meni se ovo ne bi desilo
jadna žena
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...nijak+upao+u+kuću+i+prebio+nedužnu+ženu!.html
što je najgore imaju rota, lepog, krupnog, ali nažalost bio je u boxu

Au! :sad2: Kako smo glupavo bezbrižni, a kakve se stvari dešavaju, evo, imamo među stalnim kupcima 2-3 narkomana, imamo u komšiluku osvedočene kleptomane, vrata od radnje su nam od 7 ujutru do 8 uveče širom otvorena, kasa stoji na stolu uz sama vrata, kad sam tamo, ovaj moj je obično na terenu, nemam pojma šta bi se desilo u sličnoj situaciji. Dobro, u zadnje vreme imam neku kao četvoronožnu zaleđinu ali bre, prvo, ona je gonič, a drugo, ima svoje brige, njih 6 koji je iscediše! :sad2:

A, da! Dobar dan svima. Bili mi iz Vodovoda, sad su tu iz Toplane, zakopavaju jedni i drugi, ovih dana će da betoniraju, konačno da izađemo iz blatišta! :worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back