LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.540
More...znam ja za tu taktiku...![]()
koju taktiku...ajd kaži pa i ja da znam

A i secanje popustilo....![]()
![]()
ej kuku tebi...ima se sećaš sve u odlomcima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
More...znam ja za tu taktiku...![]()

A i secanje popustilo....![]()
![]()

koju taktiku...ajd kaži pa i ja da znam
ej kuku tebi...ima se sećaš sve u odlomcima
pa složiš ovakav nekakav pogled i sve brave se otključavaju...![]()

OOoooo, Say vid`la priliku!![]()
![]()
![]()

el bi ti rekla da je ovakav?jel?
bogme.....ne bih rekla

Say, bwe!!!! Pa, vidi da se veceraske svi lepo salimo.Aha, sva je prilika da preporucim nekog doktora![]()
Komso, bujaslo to...
jok brate nego opskrbljena![]()

Komso, bujaslo to...![]()

Pa, normalno... kad je umiljato!vid njega.......na onakav pogled samo mogu da ....ga pomazim....mislim kučište![]()
Pa, normalno... kad je umiljato!![]()
![]()

E, to je zbog suknje sa koje ga golicaju koncici.dabome........posebno kad trepka s tia oči ili ih okrene na gore![]()

E, to je zbog suknje sa koje ga golicaju koncici.![]()
![]()

hm...da smucam makarone i povrce![]()
kako sedi ifiksira alfu dok jede....a on meka srca eno dele...
Alfa se najede pa pusti ostale da jedu, to je pravilo. Kad hranim Njuškalo, obavezno me vidi da sam prvo ja sažvakala pa tek onda njoj dajem ostatak. Jel pljuju il piske jezevi u samoodbrani?
Nesto me sluzavo pogodilo po faci al nisam siguran jel je od jeza il Aska bali pokusavajuci da ga dohvati
e pa evo zašto volim što mi je Dona takva kakva jeste - ujeda i ne pita svakog ko hoće da uđe u dvorište (najpre da odključa zaključanu kapiju)
meni se ovo ne bi desilo
jadna žena
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...nijak+upao+u+kuću+i+prebio+nedužnu+ženu!.html
što je najgore imaju rota, lepog, krupnog, ali nažalost bio je u boxu
Kako smo glupavo bezbrižni, a kakve se stvari dešavaju, evo, imamo među stalnim kupcima 2-3 narkomana, imamo u komšiluku osvedočene kleptomane, vrata od radnje su nam od 7 ujutru do 8 uveče širom otvorena, kasa stoji na stolu uz sama vrata, kad sam tamo, ovaj moj je obično na terenu, nemam pojma šta bi se desilo u sličnoj situaciji. Dobro, u zadnje vreme imam neku kao četvoronožnu zaleđinu ali bre, prvo, ona je gonič, a drugo, ima svoje brige, njih 6 koji je iscediše!