F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro,
Evo mene u cik zore....

125pbvo.jpg

OdoK ja da pijem kafu a vi ispitajte Kaju sve što treba...godine, dimenzije, bračni status, krvnu grupu...i ne zaboravite bris :mrgreen:

A broj licne karte? :mrgreen:

Polako, šta ste spopali sirotu devojku?! :rtfm: Jel' dala razredna lepo kriterijume i objašnjenje, držite se zadatih smernica inače... :azdaja:

(Kajo, nisi ti ništa kriva, imali smo neka kloniranja pa su sad svi malo paranoični. Ostali, Kaja je moja drugarica mačkarka. :))

Samo da se javim!
Nema Lise, išla sam do reke malopre...ni traga, ni glasa:(
Idem da pravim onaj kolač u šolji ( od Alex), galete sam napravila i
skoro ih sve smazala...sad imam prigovor savesti; ja muvam a ono siroto kuče ništa:(

:( Ali ne sekiraj se, nije njoj sad do jela. :zag:

Dobro jutro, srećan mi rođendan, posluženje posle, kad napunim baterije u aparatu. :lol:

Kako znaš? Ništa ne verujem dok ne vidim rezultate brisa. :mrgreen:

Radio super, nema poklapanja. :)

:cmok2:

Ijao ljudi secate se da sa vam pricala o bull terijeru iz komsiluka kojem nisam znala kako da pridjem,nesto mi bilo...onako...
Pa vi nemate pojma u kojoj smo mi ljubavisad.Vidime sa kapije i pocne da me doziva.Danas se prevrnuo na ledja kad je skocio,slozio se ko letva od srece :heart:
Da mi je neko rekao da cu da se mazim sa njim onoliko,rekla bi mu da laze.
Evo ovakav je Laki
BULL%20TERRIER%20FOTO.jpg

Divan je! :heart: Obožavam bulike!

HITNO mi treba neka pesma....znači, da bude lagano, pozitivno, da daje snagu NIKAKO NE DOLAZI U OBZIR NEKI METAL......i da priča o ljubavi a da nije tugaljivo nego da veliča život i ljubav.

ŽUĆOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Jes' da nije bilo na vreme al' nisam bila tu. :)

:think:
Intuicija je urodjena, jel da ?!
Ona se ne uči; il je imaš il je nemaš....
Meni je od Boga podarena .... jel to kazna ili nagrada, videćemo:confused:
Trenutno se bavim statistikom, malo;)
Inače, od Lise ni traga ni glasa:(

Polako, šta ste spopali sirotu devojku?! :rtfm: Jel' dala razredna lepo kriterijume i objašnjenje, držite se zadatih smernica inače... :azdaja:

(Kajo, nisi ti ništa kriva, imali smo neka kloniranja pa su sad svi malo paranoični. Ostali, Kaja je moja drugarica mačkarka. :))

:( Ali ne sekiraj se, nije njoj sad do jela. :zag:

Dobro jutro, srećan mi rođendan, posluženje posle, kad napunim baterije u aparatu. :lol:

Evo i mene.Inace mimi,razredna ih je podrzala.Ali objasnili su oni meni sve i koje Tince i ko je Mrvica!
SRECAN RODJENDAN!!!!!!!!!!!:rodjendan::vatromet:

Poslednja izmena:
:lol: Khm, Tince i Mrvica s ista soba:lol:

i još jedna.....ona sa testom za trudnoću.......valjda su tri.....ili dve......više ne znam.....iskreno Lavice, a i svi ostali koji tako držite do svoje tajnovitosti, nije mi jasno zašto to primenjujete ovde. u redu negde drugde, LJIS,DIP...ili već negde gde je to normalna stvar, mislim da ne budeš to što jesi ili da se praviš da si neko drugi.....ali ovde....
Znate, ja možda jesam prilično brljiva osoba, ali znam jedno......kad se uvatim u kolo da igram a svi igraju Čačak kolo /jel tako muzikanti sviraju) ....ebiga, ne mogu da igram Moravac pored njih pa da mu *****majku......dakle, shvatili ste :rotf:

Ovo nema veze sa Kajom......već je mišljenje dosta njih ovde.

Tako da Kajo, dobro došla bez obzira na godine.......da ne beše modli onaj Žuća krvolok bi te rastrgo......pazi se od njega ali tek kad nadje djožluci. Dokle on trupka po mraku i radi na pipanje.......bezbedna si :rotf::rotf::rotf:

Srećan ti rođendan, drugarice :heart: .
A za onaj gore komentar imaš bonu: ako nešto ne volim - ne volim paljenje lomače bez prethodne provere :lol: .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back