LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.541
Meni se prispava......kuj oće, ima blog.....sutra stiže ugalj i ja radim.....i tako......će bude i roštilj za ove što nosu ugalj......
Laku noć od mene
Laku noć od mene

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

za sveLaku noc...ja odoh...![]()
sad ću i ja...skroz sam pobrljaveo od nespavanja a i popio za večeru pola litra crnjaka...pa sam šano dušo 

Dobro jutro deco,
Jutros sam se jedna ulogovala...te čekajte l5 minuta, te pogrešna šifra..![]()

Pa sad, nEsam sigurna da li sam zedna, odavno nisam pila nista![]()

ili sa žednoćom......ili sa beganje?![]()

Ja bih..ali nemam rolere...jos ih nisam kupila...pre nekolko dana, stojim sa jednom poznanicom,onako neobavezno razgovaramo....i prodje grupa devojcica i decaka na rolerima...a ja
u nih, onako ceznjivo, ko dete kad gleda igracku u rukama drugog deteta....malo dalje, vidim ih u parku, pridjem jednoj devojcici, inace drugarici mog sina...i zagledam njene rolere...kakvi su..ispitujem informacije...a ona ce meni kad joh spomenu u sali, da mi bude instruktor, da ovladam rolanjem "Ma ne brinite teta Sanja, dacu Vam moje stitnike za kolena i laktove, i kacigu, meni ne trebaju"...cuj ' teta' pa na rolerima
...a kad kupim ima da bude iiiiiiiiiiiiiii
![]()

Nisam ostala budna do kraja Cezara, baš sam bila umorna, a znajući da će mi se prispava, donela sam jorgan i jastuk na kauč čim je onaj moj otišao na spavanje, i zauzela busiju sa prstom na dugmetu za gašenje, kad mi popusti koncentracija da ga spontano isključim. 
Dobro jutro mari
ama šta ti radiš sa tim kompjuterom?
Ima da ti zapamti ime i šifru

Ja znam da vozim, al kad se zaustavljam, grlim sve bandere na putuplus ponekog prolaznika kome se posle izvinjavam
Jao kad se setim![]()

Kad je jadan morao preko 7 gora i 7 reka po cvet....za samo jednu solju caja....a sta kad indijanka popije, opet...cvrc![]()

ko onaj plekani
il sam pobrkala vic.....ima neki plek i madjarica![]()
Pamtio je on lepo i ubavo do letos, dok nisu došli
Minka i Maki, sve razbucali....Sva je prilika da se
kupi nešta kasvetno...A i sin ga nešto pojačavao, vidim
da ga pojačao...mislim![]()

Ti si tako beše i ušinula išijadikus? Pa te Loly lečila, baš si se dugo oporavljala.
Pa ako je Indijanac ispravan, Indijanka više ne da bega, za drugi put mu ne treba čaj.
Nisi pobrkala, u jednoj verziji Čarapanka robotu psuje dete plekano, uz pitanje dal' su mu napravili baterije za *ebanje el' za bežanje a u drugom Mađarica trči za njim i viče A bežiš imaš baterija!

pa reci mu da opet zapamti kad se prijavljuješ.......![]()

Dobro jutro deco,
Jutros sam se jedna ulogovala...te čekajte l5 minuta, te pogrešna šifra..![]()

ete...znala sam da u krajičku moje svesti ima plekani sex![]()
vicevi najlakše urežu u pamćenje...
Nego, ovaj što sledi nije od tih 

Mimi, koristim Firefox i bila sam prezadovoljna, e onda stigli haker iz bg,
instalirali igrice pun monitor, skajp razdesili, Taci i meni emajl....Pa mi to sami popravljali, koliko znamo...Više kad dodju, nek donesu lap top tatkov pa nek ga akajuju vazdan ...i
tačka....![]()

Mimi, koristim Firefox i bila sam prezadovoljna, e onda stigli haker iz bg,
instalirali igrice pun monitor, skajp razdesili, Taci i meni emajl....Pa mi to sami popravljali, koliko znamo...Više kad dodju, nek donesu lap top tatkov pa nek ga akajuju vazdan ...i
tačka....![]()

A sto se ti ljutis?![]()
roki, srećan rođendan
![]()

S njima ne govorimo, pa sam oćutala jer da sam išta zinula tek bi bila paljba...A ova Beta, nikad sita, samo me bruka...