F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa sad, nEsam sigurna da li sam zedna, odavno nisam pila nista :zcepanje:

Čik sad priznaj, sve i da jesi žedna! :zper:

ili sa žednoćom......ili sa beganje? :rotf::rotf:

:mrgreen:

Ja bih..ali nemam rolere :zcepanje:...jos ih nisam kupila...pre nekolko dana, stojim sa jednom poznanicom,onako neobavezno razgovaramo....i prodje grupa devojcica i decaka na rolerima...a ja :eek: u nih, onako ceznjivo, ko dete kad gleda igracku u rukama drugog deteta....malo dalje, vidim ih u parku, pridjem jednoj devojcici, inace drugarici mog sina...i zagledam njene rolere...kakvi su..ispitujem informacije...a ona ce meni kad joh spomenu u sali, da mi bude instruktor, da ovladam rolanjem "Ma ne brinite teta Sanja, dacu Vam moje stitnike za kolena i laktove, i kacigu, meni ne trebaju"...cuj ' teta' pa na rolerima :zcepanje::rotf:...a kad kupim ima da bude iiiiiiiiiiiiiii:zcepanje:

To je super vežba, aerobni trening pri kom se najveći pritisak vrši upravo na najkritičnije ženske zone. Nego, kakva su mišljenja, kad nije RANO za njih? Ovo moje dete baš tako kao i ti, Sanja, reaguje kad ih vidi na drugom detetu i u izlogu, a mislim da još uvek nema dovoljno razvijenu koordinaciju pokreta. :aha:

Dobro jutro. :kafa: Nisam ostala budna do kraja Cezara, baš sam bila umorna, a znajući da će mi se prispava, donela sam jorgan i jastuk na kauč čim je onaj moj otišao na spavanje, i zauzela busiju sa prstom na dugmetu za gašenje, kad mi popusti koncentracija da ga spontano isključim. :lol:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Ja znam da vozim, al kad se zaustavljam, grlim sve bandere na putu :zcepanje: plus ponekog prolaznika kome se posle izvinjavam :lol:

Jao kad se setim :zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Ti si tako beše i ušinula išijadikus? Pa te Loly lečila, baš si se dugo oporavljala. :(

Kad je jadan morao preko 7 gora i 7 reka po cvet....za samo jednu solju caja....a sta kad indijanka popije, opet...cvrc :zcepanje:

Pa ako je Indijanac ispravan, Indijanka više ne da bega, za drugi put mu ne treba čaj. :zper:

ko onaj plekani :rotf::rotf::rotf:
il sam pobrkala vic.....ima neki plek i madjarica :think:

Nisi pobrkala, u jednoj verziji Čarapanka robotu psuje dete plekano, uz pitanje dal' su mu napravili baterije za *ebanje el' za bežanje a u drugom Mađarica trči za njim i viče A bežiš imaš baterija!

Ti si tako beše i ušinula išijadikus? Pa te Loly lečila, baš si se dugo oporavljala. :(

Pa ako je Indijanac ispravan, Indijanka više ne da bega, za drugi put mu ne treba čaj. :zper:

Nisi pobrkala, u jednoj verziji Čarapanka robotu psuje dete plekano, uz pitanje dal' su mu napravili baterije za *ebanje el' za bežanje a u drugom Mađarica trči za njim i viče A bežiš imaš baterija!

ete...znala sam da u krajičku moje svesti ima plekani sex :rotf:

pa reci mu da opet zapamti kad se prijavljuješ.......:cmok2:

Hoću...ima mu kažem, inače leti na sokaka...

Evo: tvoja ruža, moj izbor stihova...

5djuci.jpg

Dobro jutro deco,
Jutros sam se jedna ulogovala...te čekajte l5 minuta, te pogrešna šifra..:kafa:

Mari, koji pretraživač interneta koristiš? Google Chrome jako lepo pamti lozinke za sve i svašta, i još te lepo pita jel' da je upamti, a nekako mi je pregledniji, manje sklon kvarenju i lakši za rad od Google Toolbar i Google Classic Home. Kad sam bila na ivici da razlupam kompjuter zbog G. Toolbar, rekla mi kuma da probam Chrome ili FireFox, i ja sam ovim Chrome prezadovoljna. A, s obzirom na silne igrice, možda bi trebalo da ideš na control panel, na program Add or remove programs i sve te igrice da deinstaliraš (ne sećam se da li nudi Uninstal ili Remove) a da onda ubaciš i neki solidan antivirus i plus zaštitu od špijuna i krtica, moj glas ide Lavasoftovim programima Avast i Ad-Aware besplatnim probnim verzijama, to je za nas, forumaše sasvim dovoljno. I još te Lavasoft upozori da ti ističe probni period i ponudi ti da reinstaliraš novi probni. :super:

ete...znala sam da u krajičku moje svesti ima plekani sex :rotf:

Zanimljivo, kako se takvi :zper: vicevi najlakše urežu u pamćenje... :whistling: Nego, ovaj što sledi nije od tih :zper:

Pita dete majku onako kako to deca umeju:
D: Mamamamamama, da li je Bog beo ili crn?
M: Bog nema rasu, on je i beo i crn istovremeno.
D: Mamamamama a da li Bog voli decu?
M: Da, Bog jako voli decu.
D: Znači istina je, Majkl Džekson je stvarno Bog!

Mimi, koristim Firefox i bila sam prezadovoljna, e onda stigli haker iz bg,
instalirali igrice pun monitor, skajp razdesili, Taci i meni emajl....Pa mi to sami popravljali, koliko znamo...Više kad dodju, nek donesu lap top tatkov pa nek ga akajuju vazdan ...i
tačka....:whistling:

Jao, u najvećem smo poslu...izneli zamrzivač da ga otopimo ...kad kletve i grdnja i psovanje iz komšiluka... Beta im jela pitu:rumenko: S njima ne govorimo, pa sam oćutala jer da sam išta zinula tek bi bila paljba...A ova Beta, nikad sita, samo me bruka...:rumenko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back