F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i još jedna.....ona sa testom za trudnoću.......valjda su tri.....ili dve......više ne znam.....iskreno Lavice, a i svi ostali koji tako držite do svoje tajnovitosti, nije mi jasno zašto to primenjujete ovde. u redu negde drugde, LJIS,DIP...ili već negde gde je to normalna stvar, mislim da ne budeš to što jesi ili da se praviš da si neko drugi.....ali ovde....
Znate, ja možda jesam prilično brljiva osoba, ali znam jedno......kad se uvatim u kolo da igram a svi igraju Čačak kolo /jel tako muzikanti sviraju) ....ebiga, ne mogu da igram Moravac pored njih pa da mu *****majku......dakle, shvatili ste :rotf:

Ovo nema veze sa Kajom......već je mišljenje dosta njih ovde.

Tako da Kajo, dobro došla bez obzira na godine.......da ne beše modli onaj Žuća krvolok bi te rastrgo......pazi se od njega ali tek kad nadje djožluci. Dokle on trupka po mraku i radi na pipanje.......bezbedna si :rotf::rotf::rotf:

Bila još jedna, posle Maky, one "trudne", kao Maky je tvrdila da ima 30 godina a kao ta treća 38 i oba puta je Mari "nanjušila". Ali ovaj put nije tako, iskreno, nema puno sličnosti u pisanju (družim se sa Kajom od njenog dolaska na forum) a super je utvrdio da nikakve podudarnosti nema sa tehničke strane. S druge strane, pojavila se neka nova forumašica, sumnjam na nju ali još nema dovoljno elemenata za proveru.

Ama, ne te pituju za nokte, nego za kosu! :lol:

Onda je to Mala Mitrovica...:mrgreen:

Mačvanska. Tamo redovno štrajkuju poljoprivredni proizvođači. :manikir:

Milka. Stiže posluženje, samo da uploadujem slike.

Mačvanska. Tamo redovno štrajkuju poljoprivredni proizvođači. :manikir:

Milka. Stiže posluženje, samo da uploadujem slike.
Stvarno nisam čuo. A nemam pojma što se i digla frka. Jes da i meni bilo sumnjivo to opušteno ponašanje za početnika...setite se samo one cure, Pajčetove drugarice, koliko je bila stegnuta. Al provalio sam ono bez veze...neko ko hoće da se druži ovde ili će da se prilagodi ili sam da odustne.

Stvarno nisam čuo. A nemam pojma što se i digla frka. Jes da i meni bilo sumnjivo to opušteno ponašanje za početnika...setite se samo one cure, Pajčetove drugarice, koliko je bila stegnuta. Al provalio sam ono bez veze...neko ko hoće da se druži ovde ili će da se prilagodi ili sam da odustne.

Pa dobro ja se i ne secam kako sam uopste dospela na temu o svemu po malo, :lol:
Znam da sam bila opustena, ili bar mislim, sad cu da pronadjem post:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back