F ODELJENJCE

Драги саговорници!
Управо смо смо кренули са новим татакмичењем на ПДФ Фотографија, са темом УЛИЧНЕ СЦЕНЕ.
Мислим да је за љубитеље животиња инспиративна било у позитивном или негативном контексту.
Фотографије можете да шаљете искључиво на ПП вучји чопор до недеље 29. октобра увече.

Evo tu sam :) Magi kako si ti?

E, pozdrav ! drago mi je da si se vratila, nadam se da si i ti dobro.... ja sam dobro, prilično zauzeta, po potrebi čuvam unuke, jedna je 4 a druga 2 godine, tu smo u istoj kući, pa priskačem kad god zatreba...u rasponu od par minuta do 5 sati , u komadu, zavisi kako sin i snaja rade...ne pada mi teško, vole da im se čita, pa se igramo veterinara, Jovana je vet i leči plišane životinje, Miljana asistira, ma šou živi...

- - - - - - - - - -

Eeeej citam sada temu (jednu od prethodih) i dodjem do zakljucka da smo bas bili ludi :D :D :D
ps zaboravila sam kako se postavljaju smajlici

Ideš na napredne opcije i tu ih nalaziš... :)

- - - - - - - - - -

i ja sam tu :zag:

ove sto zabusavaju naradije bi po kratkom postupku :zper:

a Ljiki pisem dzak kobaja za kaznu :lol:

Lepo ti reče Joiv, ti bi kobaje a da priložiš nešto, to se ne bi setio :) možda bi se Ljiki i sažalila .

Kuku i da navratimo samo da mračimo i da kukamo. Moj Mrcko treći put operisan skinuli mu danas konce, histerija me hvata zbog njega, keva mi i nije nešto..i naravno od silne sekeracije a posle prehlade zaradih i herpes zoster.

joooj, jadničak...pa zbog čega, šta mu je ? žao mi je i zbog tebe i mame a i Mrcka...pa dodji ovde , kukaj, biće ti možda malo lakše ..., a tu smo i da pokušamo malo da utešimo... :zag:

Back