F ODELJENJCE

Pa i ne mislim da ti odlučuješ o delima, izboru i tako to, nego sam mislila da sam odlučuješ da li ćeš uopšte da učestvuješ u projektu. Mož' i da odbiješ

prilikom dodela uloga, vrsi se selekcije, dosada sam , privatao male uloge, jer tu i zahteva manje trosenja energije a i manja je odgovornost.

vec su planu, da se igra... i nisam prihvatio, jer, ne znam ,moje planove za ....

:ponoc: Sretna Nova 2016. godina....zdravlje, ljubav i sve najlepše želim svima koji dolaze na F odeljenje...:veseljaci:

lepo se provedite...............inače sam bolesna, zaradila bronhitis, kašljem grozno, dr propisala antibiotik, i još ponešto, tako da sumnjam da ću čekati ponoć....

Poslednja izmena:
Dobro veče odeljenjce moje..S obzirom da trenutno slinim tj davim se u suzama ja moram da postavim omiljenu pesmu mog tate,..nađoh je u telefonu jer sam je njemu snimila i puštala da je sluša, pa kad se malo smirim dođem ponovo..

DI STE DECOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
najzad kući i to sama. Maca slavi sa svojom smenom u noćnoj, a Maki i Boli imaju društvo na spratu. Organizovali se kod nas :zcepanje:
Svitac je sa mamom i tatom kući. Zvali me da dođem, ali ne htedoh....treba mi mir jer sam mnogo umorna, a pored Svica mira nema :lol:

- - - - - - - - - -

e nema kobaje e nema nove godine z:mrgreen:

:zplez:

:uja:
siler.jpg

SREĆNA NOVA GODINA :vatromet: :vatromet: :vatromet:

Da smo zivi i zdravi jos godina sto da je pesme i vina i da nas cuva Bog ..

Mrca je raspamećen, on bi na terasu da šiškiriški, al ne sme :rotf: Dva tri puta traži al ne sme da izađe. mi ga iznesemo al džaba...Evo držim ga i kljukam ga poslasticama da ne urniše komšiluk od lajanja..

Sretno vam bilo slavlje nove godine

ja, pa joste malo , krecem u Oplenac, moze se desi i da se ......popijem i dve pive uz ...drustvo:ponoc::veseljaci:

čak dva piveta :zeek:
paz da se ne napiješ.......lele, tako što sam sretna što ne vozim...msm što mi ne dadoše vozačku :zcepanje:

sve najbolje Profo :heart:

- - - - - - - - - -

SREĆNA NOVA GODINA :vatromet: :vatromet: :vatromet:

Da smo zivi i zdravi jos godina sto da je pesme i vina i da nas cuva Bog ..

Mrca je raspamećen, on bi na terasu da šiškiriški, al ne sme :rotf: Dva tri puta traži al ne sme da izađe. mi ga iznesemo al džaba...Evo držim ga i kljukam ga poslasticama da ne urniše komšiluk od lajanja..

Gocooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooo :heart:
Sve najbolje, sretna ti ova godina
ovi naši su u hodniku...ovde za divno čudo nije strašno....komšija je dobio bebu i verujem da mu je žena zabranila da se bacaka s petarde i topovsku đulad :lol:

- - - - - - - - - -

čak dva piveta :zeek:
paz da se ne napiješ.......lele, tako što sam sretna što ne vozim...msm što mi ne dadoše vozačku :zcepanje:

sve najbolje Profo :heart:

- - - - - - - - - -

Gocooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooo :heart:
Sve najbolje, sretna ti ova godina
ovi naši su u hodniku...ovde za divno čudo nije strašno....komšija je dobio bebu i verujem da mu je žena zabranila da se bacaka s petarde i topovsku đulad :lol:

- - - - - - - - - -

Docekasteeeeee

Zivi Vi meni bili, STOOOOOO Godina

Sve najlepse vam zelim od :heart:
xoftsn.jpg

- - - - - - - - - -

ovde nije mnogo strasno,al opet dora mi skakala po glavi :D,cim ispale rakete ja vice ju a ona bezi u kucicu pa trci kod mene :mrgreen:
a sad laje na vrata,al dosta bilo proslo je.

Jes vala i opet roštiljari :zcepanje: s tobom il bRez tebe (ako moramo)
Propao peti pokušaj da opasno pceto zvano Mrca izađe na terasu... Evo ga siroma unezveren, dođe mi da mu dam malo bromazepana da se smiri...
Ovde ko na ratištu..Sa susedne zgrade samo što rakete ne ispaljuju..

On ako ne dođe, miže roštiljamo i bRez njega, a ti si zadužena da kao Indijanka s peškirče mašeš ispred roštilj i teraš mešunarodne dimne signale u pravcu dotičnog Marsovca :lol:

moji traćili da uđu kod mene u dnevnu sobu. Eno Mare Opajdare obeznanjene u Macinoj fotelji, a Mrkiša je na svom mestu, u hodniku ispred kupatila, opušten maksimalno tj. komiran :lol:

- - - - - - - - - -

Sve najlepse vam zelim od :heart:
xoftsn.jpg

- - - - - - - - - -

ovde nije mnogo strasno,al opet dora mi skakala po glavi :D,cim ispale rakete ja vice ju a ona bezi u kucicu pa trci kod mene :mrgreen:
a sad laje na vrata,al dosta bilo proslo je.

fala Jocko.....sve želje da ti se ispune :heart:

Back