F ODELJENJCE

Od mene dobro jutro, a ove što ne plaćaju redovno grejanje po stanovima
olajavam gde sednem i stanem, sram ih bilo istid...Ne garave se, ne iznose pepeo, ne ribaju
šporete svako jutro, čunke često...A i ja, mislila da ću da uživam dok peć pucketa a ja
s Tacom pijem čaj s rumom ujutro...Umesto čaja sa rumom pijem 10 vrsta lekova dnevno
i jabukovo sirče našte srce, zbog holesterola....Ukolipićemo se mi s drvima, ali komšiluk
teško. A cene drvima podigli do neba...Ma, dobro kažu ovi iz Matejevca: Magare se ebe dok je u blato :kafa:

E bre, po prvi put da saznadoh za ovu narodnu' Magare se......":eek:

Dobro jutro...:)

Ja da pazim koe pišem :zeek:
a ti ne moraš da paziš kako čitaš :zcepanje:

more, mogu da napišem koe oćeš, al ti će ga čitaš kako oćeš :rotf:

Ma nemoj, da neces da kazes da sam ja taj problem...hmmmm :)

Moram da se presabirem.

Tako ti Ja pokazujem M* sliku kvadrata i pitam ga : Sta je ovo?

Odgovor ko iz topa. Pa to je gola Cica!

Dadoh drugu sliku od pravogounika...Odgovor: To je gola Cica...

Ispod naocara, ga pogledam , jel se on to zeza samnom ili, ali vidim , usresredio se na ...

Dadoh i trecu sliku . Trougao...kad on i pre da sam kompletno spustio sliku, vice, Opa jos jedna \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\Sika

Vec postaje ozbiljno, pokupim sve slike, coek me gleda sta Ja to radim ...

Kazem, slusajte , moram Reci da ste Vi obsednuti sa seksom?

Pogleda me zacudjeno, trepne okicama , pa kaze: Ja , Ja da sam obsednut seksom a Vi, sto Vi meni sve slike golih Cica, dajete...Vi niste!:hahaha:

10sgayt.jpg

Ma nemoj, da neces da kazes da sam ja taj problem...hmmmm :)

Moram da se presabirem.

Tako ti Ja pokazujem M* sliku kvadrata i pitam ga : Sta je ovo?

Odgovor ko iz topa. Pa to je gola Cica!

Dadoh drugu sliku od pravogounika...Odgovor: To je gola Cica...

Ispod naocara, ga pogledam , jel se on to zeza samnom ili, ali vidim , usresredio se na ...

Dadoh i trecu sliku . Trougao...kad on i pre da sam kompletno spustio sliku, vice, Opa jos jedna \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\Sika

Vec postaje ozbiljno, pokupim sve slike, coek me gleda sta Ja to radim ...

Kazem, slusajte , moram Reci da ste Vi obsednuti sa seksom?

Pogleda me zacudjeno, trepne okicama , pa kaze: Ja , Ja da sam obsednut seksom a Vi, sto Vi meni sve slike golih Cica, dajete...Vi niste!:hahaha:

lepo ti čovek kazo :zcepanje:

i sVikice ti lepe :hvala:

meni se sviđa ona plaža.........i oblaci na njoj .....i svo to prostranstvo di puca pogled i duša na put može da krene...u bilo koji bus da sedne, negde će stići....i zdravo umorna se s puta vratiti:aha:

Back