jocikakg
Veoma poznat
- Poruka
- 12.911
Stvarno mi vise fali moj laptop ,bezveze.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
di je to?
Stvarno mi vise fali moj laptop ,bezveze.
Ali bunar
Vratismo se siti i napiti...samo brekćem
zdravo na svi![]()
Ajde de izvedi sada Mrkisu i Maru, na trcanje, a bome uz njih i Ti da potrcis, da potrosis te kalorije koje su se zalepile![]()
Sent from my HTC Explorer A310e using Forum mobile app
mož da trčimo jedino po avliju.....a sa njih dvoje to ne bih preporučila ni neprijatelju![]()
Hmmm sada mi je slika u glavi, neprijatelj i njih dvoje ispred a od pozadi kraljica komanduje, .......![]()
Evo recepta onog kolača. otkucala sam jer su mi i komšinice, oduševljene kolačem, tražile
KOLAČ OD BUNDEVE I POMORANDŽE
Potrebno:
- ukupno 120gr mlevenih oraha, badema, lešnika (mogu samo orasi)...ja ih ne meljem nego krupno iseckam
- 4 pune kašike oštrog brašna
- 2 pune kašike mekog brašna
- 2 praška za pecivo
- 2 vanilin šećera
- 2 pomorandže od kojih narendana kora od jedne ide u testo i sok (oljuštene pomor.samleti u secku, ocetiti malo soka na cediljku jer je potreban za glazuru a ostatak pulpe staviti u testo)
- 1 dl mleka
- 1 dl.ulja
- 4 jajeta (žumanac u testo a belanas umutiti pa staviti u testo)
- 12 kašika šećera
- 300gr rendane bundeve (prvo je prokuvati malo u šerpi pa ohladjenu staviti u testo)
- začini: muskatni orah, cimet,biber. čili (biber i čili u tragovima...stavila 2 kapi čilija)
- na sve ovo dodala još malo krupno seckanih oraha i 7-8 kom. izlomljenog plazma keksa
Pomešati sve suve sastojke, pa dodati sve ostale.
Veći djuveč obložiti pek papirom i peći u zagrejanoj rerni nekih 20-30 min. Kad je na pola pečenja probosti na par mesta kolač viljuškom.
Glazura: Mlak kolač premazati umućenim sokom od pomorandže u kome je razmućeno nekih 50-100 gr šećera u prahu. Može se premazati i džemom od kajsija ili nečeg drugog i posuti mlevenim orasima.
zvuci ukusno i komplikovano
za vas dve preduzimljive
![]()
Dobro Jutro odeljenje.
Kasnim po obicaju,![]()