F.K.Veternik

Generalno pricam o veterniku ...
Upoznat sam sa situacijom ...
Predsednikom ;) :/

Hmm pa znam ga i ja licno kao i njegovog brata ,znam ja vrlo dobro da on nevezeno za fudbal nije naivan ali tvrdim ti da te price o namestanju su u 99 % izmisljene ,recimo pred mec sa Backom u Palanci svi su tvrdili da ce biti namestan jer Big Bul bezi na 5 bodova Veternik mora da dobije ima dobra odnose sa komsijama itd , Veternik je tokom citavog meca bio u sesnaestercu Backe ,gol je visio u vazduhu i na kraju je primio gol iz kontranapada i Bb je pobegao na 5 bodova e sad realno Veternik je dva koplja iznad svih u ligi i po sastavu ,po uslovima, bukvalno u svim aspektima i to je realno a opet Vukovic je malo dete za Buturovica i njemu slicne,generalno toboze su svi upoznati ,znaju sve o tim stvarima a u sustini u 99 % slucajeva su to lupanja itd vecina ljudi ne zna nista ni o timu niti jednog igraca a pogotovo o ligi vidis ja sam ipak malo bolje upucen jer znam dosta ljudi koje rade u klubovima ili su radili

Poslednja izmena:
Sto se tice transfera trenutno je izvestan dolazak u Veternik Songa iz Arsenala omladinskog reprezentativca Kameruna,rec je o mladjem bratu poznatijeg Song-Bilonga prvotimca Arsenala a stric mu je Rigobert Song kapiten Kamerunske reprezentacije ,takodje dolaze i dva reprezentativca iz Srednje Amerike posle dosadasnjih dobrih iskustava sa igracima iz tog podneblja ,pregovara se i sa Vasiljevicem bivsim poznatim napadacem Apatina,Hajduka iz Kule,kao i bekom Josimovim uskoro se gradi i druga tribina i klub ce imati ubedljivo najbolje uslove posle fk Vojvodine u pokrajini

У Ветернуку долазе странци а у Цементу ни један

Veternik je tokom jeseni angazovao dva odlicna stranca reprezentativca i vec sada odlaze jer ima dosta ponuda iz Evrope ali i super lige zaista su bili najbolji u timu tako da je sada resio da angazuje jos tri stranca medjutim sledece godine stupa na snagu limit u pogledu broja tako da za super ligu vazi 5 a prvu 2

Hmm pa znam ga i ja licno kao i njegovog brata ,znam ja vrlo dobro da on nevezeno za fudbal nije naivan ali tvrdim ti da te price o namestanju su u 99 % izmisljene ,recimo pred mec sa Backom u Palanci svi su tvrdili da ce biti namestan jer Big Bul bezi na 5 bodova Veternik mora da dobije ima dobra odnose sa komsijama itd , Veternik je tokom citavog meca bio u sesnaestercu Backe ,gol je visio u vazduhu i na kraju je primio gol iz kontranapada i Bb je pobegao na 5 bodova e sad realno Veternik je dva koplja iznad svih u ligi i po sastavu ,po uslovima, bukvalno u svim aspektima i to je realno a opet Vukovic je malo dete za Buturovica i njemu slicne,generalno toboze su svi upoznati ,znaju sve o tim stvarima a u sustini u 99 % slucajeva su to lupanja itd vecina ljudi ne zna nista ni o timu niti jednog igraca a pogotovo o ligi vidis ja sam ipak malo bolje upucen jer znam dosta ljudi koje rade u klubovima ili su radili

Ma opusteno, znamo kako je bilo u cementu kad je on bio ;)
Sve je to ista bagra, i u cementu, veterniku, a i sire, svuda je isto ;)
Nema tu ni f od fudbala, o rastini necu da pricam !
***** ti ligu u kojoj lik udje u svlacionicu, udara glavom o zid, i govori igracima kako utakmicu moraju da izgube !!!

Ma opusteno, znamo kako je bilo u cementu kad je on bio ;)
Sve je to ista bagra, i u cementu, veterniku, a i sire, svuda je isto ;)
Nema tu ni f od fudbala, o rastini necu da pricam !
***** ti ligu u kojoj lik udje u svlacionicu, udara glavom o zid, i govori igracima kako utakmicu moraju da izgube !!!

Nisam znao da je Vukovic Cement finansirao , koliko znam u Cementu je bio sadasnji sportski direktor Veternika Nikitovic inace bivsi golman Cementa i takodje sportski direktor ,interesantno je da dok je on bio sportski u Cementu tada je trener bio Cerovic koji sada radi u Veterniku

Rastina je malo selo , nekada se taj klub zvao Polet medjutim fuzionisao se sa Soluncem iz Karadjordjeva koji je nekada finansirao Mile Jerkovic[/QUO

Растина више Мађара него Срба (2009),фудбаслки клуб је катасрофа само 3 победе можда чак и 4

Solunac iz Rastine je treci na tabeli, bod manje od Cementa i Zvezde , finansira ih Elez ,znam da je lik sklon incidentima itd

Back