F.E.A.R.

Dr.Grozozo

Zainteresovan član
Poruka
490
izlazi kazu 18 oktobra
nadam se da ce igrica biti onakva kakvu je najavljuju

Prilozi

• prvfeargmnwprvxtinf_l7.jpg
    prvfeargmnwprvxtinf_l7.jpg
    30 KB · Pregleda: 12
  • prvfeargmnwprvxtinf_l14.jpg
    prvfeargmnwprvxtinf_l14.jpg
    36,3 KB · Pregleda: 11
  • prvfeargmnwprvxtinf_l1.jpg
    prvfeargmnwprvxtinf_l1.jpg
    29,9 KB · Pregleda: 14
Sta??? toliko sam citao o ovj igrici da se govori da je igrica NAJVECI kandidat za Game of the YEAR! Osim sto trazi ZMAJA umesto racunara ima sablasnu atmosferu sa spooky flesbekovima, glasovima i duhom devojcice koja vas proganja.... postoji i specijalnost "Bullet time" mod (za mene vec dovoljan klise) gde kontrolisete vreme i ubrzano resetate protivnike.... Sta da vam kazem.... Samo demo ove igrice (tj. prvi nivo) tezi 786 MB!

Dosta igara izlazi maltene kao beta verzija. Pogledaje samo Vampires ili Boiling point, veliki hitovi. Katastrofa su optimizovane, pa onda uslede desetine Mb patch-eva. Igra ce biti zahtevna, ali onakvi rezultati beta verzije su NENORMALNI !!!

Pozdrav !

E ljudi ovo uopste nije strasno!!!!

Igrica za minimalne performanse trazi 512Mb rama, 1700Mhz,64Mb Geforce ili Ati 9000+, 5 GB hard diska.... ocekivao sam mnooooogog vishe!

Fanatic_Kv:

Igrica za minimalne performanse trazi 512Mb rama, 1700Mhz,64Mb Geforce ili Ati 9000+, 5 GB hard diska.... ocekivao sam mnooooogog vishe!

Problem je u tome sto ja necu da igram Quake 2, a to je kako ce ta igra izgledati sa ovom konfiguracijom i nivoom detalja!

Fanatic_Kv:

ma samo se ti nadaj.
to sto pise minimum cesto znaci da se igra sa 10 do 15FPS-a i to u 640 rezoluciji sa extra low detaljima :). Ja sam do "upgradea" racunara ( a super sam ga optimizovao posto se razumem u to) mogao da igram samo igrice koje su bile barem za 40% jace od minimuma. Naravno govorim o koliko toliko komfornom igranju i da ne sece cim se pojavi vise likova na ekranu

Fanatic_Kv:
Pa sta si ocekivao... Da cu da igram sa 1024 sa medium ili high detaljima!!! e to bi bilo ostvarenje svih mojih snova......ahhhhh

koja je onda svrha igrati??? Neces osetiti upravo ono zbog cega je igra to sto jeste. Sve su igre u zadnjih 2 godine iste (cast retkim izuzetcima) i upravo je jedino grafika to sta jednu igru odvaja od druge. Bez specijalnih efekata, oblih ivica puno detalja i slicno i f.e.a.r. ce se svesti na jedno prosecno ostvarenje i gomila ljudi ce ovde poceti da pise kako grafika i nije nesto (vec je bilo takvih slucajeva)
Ja takve igre zaobidjem pa ih uzmem kad upgradujem masinu da mogu da je igram u extreme high ili bar high detaljima.

bilo bi bas jeb*no kad bi sve igrice bile takve...Ali sta ja moram da radim...pred svaku igricu 9koju dizu u nebesa) da upgrade-ujem komp u nadi da ce mi performanse biti Ok.....ja sam 3 godine igrao samo najveci sljam od igrica jer nisma imao dovoljno jaku masinu.... sad se zadovoljavam i visokobudzetnim igricama sa low nivoom detalja!

Back