F.C.INTER

Ljudi, Interu treba da se oda priznanje samo zato sto nisu imali nijednu izgubljenu utakmicu ovog prvenstva i sto su uvek nekim cudom uspeli da iz sigurnog poraza predju na nereseno, ili cak pobedu! Ali sva ova desavanja u danasnjem fudbalu su stvarno za cudjenje!!!

Guliverr:
Vas tim je najbaksuzniji i najgori na svetu,koliko ste samo para bacili i kakve ste samo igrace doveli u poslednjih 10 god i opet nista! UBITE SE
ZATO I JESMO NAJJAČI-LAKO JE BIT VJERAN ONIMA KOJIMA IDE SVE OD RUKE-JA OD NJIH NIŠTA POSEBNO NI NE OČEKUJEM JEDNOSTAVNO IH VOLIM OD MALIH NOGU I NAVIJAT ĆU ZA INTER UVIK. Pozdrav svim Interistima iz Splita.!!!MAI IN B!!!!

Mnogo ljudi navija za inter. makar u Kraljevu. ******* kad volis neki klub onda navijas za njega i kad mu lose ide.
Ja sam za inter navijao i pre stankovica i mihajlovica.
U mancesteru ne igra ni jedan srbin pa opet navijam za njega.

Najbaksuniji klub na svetu! Koji god igrac da je dosao u Inter on je nazadovao. A uz to i nikad nista nije osvojio. To je ukleti klub i treba ga zakonom zabraniti! Jedan od najsrecnijih trenutaka za mene je pobeda Juventusa u Udinama 2:0, i Interov poraz u Rimu 4:2. :twisted: Ronaldove suze i Juventusova titula!

MRKY:
Guliverr:
Vas tim je najbaksuzniji i najgori na svetu,koliko ste samo para bacili i kakve ste samo igrace doveli u poslednjih 10 god i opet nista! UBITE SE
ZATO I JESMO NAJJAČI-LAKO JE BIT VJERAN ONIMA KOJIMA IDE SVE OD RUKE-JA OD NJIH NIŠTA POSEBNO NI NE OČEKUJEM JEDNOSTAVNO IH VOLIM OD MALIH NOGU I NAVIJAT ĆU ZA INTER UVIK. Pozdrav svim Interistima iz Splita.!!!MAI IN B!!!!

Pa to sto ti navijas za njega ne znaci da je najaci! Ja samo hocu da vam kazem da je to baksuzni,propali tim bio i osto a to sto si veran timu za koji navijas je lepo! I ja od kada pratim kalco a to je od 92 navijam za jedan klub-AC MILAN-!

bojan86:
Pa ljudi, pogledajte smao inter, da ima samo malo bolju odbranu on bi sada bio ubedljivo prvi, vezni red i napad rasturaju. Stankovic je Stankovic o njemu vise i ne treba pricate. Ne mogu da docekam taj gradski derbi, i uveren sam da ce Inter 100% dobiti taj Milan.

Pozdrav za sve Delije!!!!
Zvezda Srbija!

Sta rekoh ja! Nema nista od tvog INTERA! Pa bolji je milan brate,Inter je ukleti klub!

Без Алвара у првих 11 ништа не може да буде добро. Само тако фантастичан фудбалер може да врати наш Inter FC на стазе успеха . Дај Боже да се Манћини уразуми и види да је Алваро Рекоба најбољи играч у Италији и после Анрија најбољи на свету .

Inter mozda jeste malo Nesrecniji klub.Ali ko zna za sta je i to dobro.Mozda ce se bas to obiti o glavu oni koji o ovom klubu misli najlosije.Mozda ce Inter bas zbog ovako losih rezultata u Seriji A proci dobro u Ligi Sampiona,pa cu da vas onda pitam za komentar :wink:

Повратак Манћинија у Рим биће тријумфалан , ако не буде нечег неочекиваног биће 0:3 . А ја сам за Интер почео да навијам због Алвара и Вијерија 2000. када је Југовић био убедљиво најјачи играч у тиму ,а Роналдо лежећи одмарао и гледао фудбал једино са трибина или на телевизији , док је примао 6 милиона за ништа . Издао је клуб који му је помагао кад је било најтеже и његова продаја је била најбољи потез управе клуба .

Sunsuke N:
Повратак Манћинија у Рим биће тријумфалан , ако не буде нечег неочекиваног биће 0:3 . А ја сам за Интер почео да навијам због Алвара и Вијерија 2000. када је Југовић био убедљиво најјачи играч у тиму ,а Роналдо лежећи одмарао и гледао фудбал једино са трибина или на телевизији , док је примао 6 милиона за ништа . Издао је клуб који му је помагао кад је било најтеже и његова продаја је била најбољи потез управе клуба .

On rece 0-3,a jedva bod izvukose!

Пашће снег и усред лета , јер се ближи ново ледено доба , а већ први знаци истог видеће се сутра у 20.45 када португалски тим прими 3+ голова на Giuseppe Meazza . И кад дође ледено доба вечито ће да пада снег !!!!

Sunsuke N:
Пашће снег и усред лета , јер се ближи ново ледено доба , а већ први знаци истог видеће се сутра у 20.45 када португалски тим прими 3+ голова на Giuseppe Meazza . И кад дође ледено доба вечито ће да пада снег !!!!

Ja pricam o kalcu!

Back