ezoterija(neko vas posmatra)

video sam par knjiga,msm ovo zvuci tako ne povezano i bezveze ako ne probas da izvedes rituale,a mnogo je i komplikovano i deluje mnogo smesno i dosadno. Ja kao ateista mogu samo ovom da se smejem. Glupo do bola! Jesi sta od ovih rituala izvodila? :lol: tek sad kad sam video kako izgleda taj "satanizam" i masonerija masone smatram za degenerike ali one bas velike.

Poslednja izmena:
Hm, ne verujem u te crne magije, duhove, natrpriodne stvari i tako to, mada me na neki chudan nachin sve to veoma privlachi. :D

Recimo ovako, da nisam siguran da su to sve priche za malu decu, prva stvar kojom bi se u zivotu bavio je crna magija. :D

... a gudrom, trovanjem i orgijama se bavim i ovako i onako. :mrgreen:

Koliko tinejdzere zanimaju okultne nauke, u krajnjem slucaju i alhemija, koliko u to veruju i ko su najistaknutije licnosti za njih iz tih mracnih krugova.

Ja cu prva,
prvi put se susrecem sa pravim okultnim saznavsi za Elifasa Levija i njemu slicne, kasnije Antona Laveja, njegovu satanisticku Bibliju i istoimeni crkvu i njegovo izopaceno vesticje potomstvo,a potom i Suzan Etkins i ostalu kompaniju koja kolje trudnice, pored pilica.

Je l Faust spada u knjizevni okultizam

XDXD
Ali Suzan Etkins, to ja zovem prvoklasnom ludacom, nek ne pociva u miru.
( to ja zovem prvoklasnim odreskom, rece pretuceni Gal)

Mada mozda se valjanje po krevetu sa samoproklamovanim Isusom moze ubrojati u prijatne ezoterijske radnje.
Weeeeaaa.

Znala sam ja Suzo da ima malo tog sektaskog u tebi. Ajde iskopiracu ti kakve knjige kad dodjes u Ns.

Koliko tinejdzere zanimaju okultne nauke, u krajnjem slucaju i alhemija, koliko u to veruju i ko su najistaknutije licnosti za njih iz tih mracnih krugova.

Ja cu prva,
prvi put se susrecem sa pravim okultnim saznavsi za Elifasa Levija i njemu slicne, kasnije Antona Laveja, njegovu satanisticku Bibliju i istoimeni crkvu i njegovo izopaceno vesticje potomstvo,a potom i Suzan Etkins i ostalu kompaniju koja kolje trudnice, pored pilica.

Je l Faust spada u knjizevni okultizam

Uuuuf, alhemija...Narocito kad sam ostanem kuci i razmisljam o pripremanju rucka.:mrgreen:

Elem, zanima me to, okultizam, ezoterija, magije, vradzbine i te stvari, mada licno pomalo se razumem oko toga.

Back