Ezel

Цитирао сам, што је неко рекао да су дошли јер поштују тржиште где се емитује њихов рад. Па да им није понуђен новац, чисто сумњам да би дошли. То што су дошли за новац у Србију не значи поштовање тржишта већ једноставно зарада. Да су за Џ дошли или само уз покривене трошкове пута и боравка па и да кажемо да је поштовање.

Ti ne čitaš moj post do kraja.
Normalno je da su došli za novac, ko je budala da dođe o svom trošku u tuđu zemlju?
Koji bi to motivi bili?

Rekla sam, probaj sada da pročitaš, ako su već pozvali ljude, a zovu sebe Prva SRPSKA televizija i rade u Srbiji, neka budu na visini svoje profesije i kao domaćini i kao TV kuća.
Preružan su utisak ostavili, nije to neka neprijatnost koja se ljudima dogodili na ulici, već studio najgledanije televizije.
Voditeljka bi postidela i besramnog, a smorila bi i u nju zaljubljenog.
I da je dvoglava aždaja došla u studio, ama tvoje je, ako si voditelj, da budeš pristojan i decentan.
Nije voditeljski posao za egomanijake.

Bravo Sokolice! Što se tiče dolaska, i ja bih na kraj sveta išla, ako hoće da mi plate. Drugo je u privatnoj režiji, tad idem gde hoću i nemam obavezu ni prema kome.

Bravo Sokolice! Što se tiče dolaska, i ja bih na kraj sveta išla, ako hoće da mi plate. Drugo je u privatnoj režiji, tad idem gde hoću i nemam obavezu ni prema kome.

Da.
Pare koje daš, obavezuju i onog kome si ih dao, ali i tebe.

Ovako, zašto su dali novac ekipi iz Lišća? Da bi Danijela cijukala i pokazivala svoje konjske zube.

Nisam videla sa kim je očijukala, tek znam da je kad su gosti bili Halit i Berguzar bila toliko nepripremljena, da je mene na njen red bilo sramota. Baš im hvala što nisu doveli Ezelovce. Poštediše nas blama.

kenanimirzalioglux.jpg

45d_d08fe.jpg

Bonzitice, koji ti je bolji? :)

Sta cu, gledala sam predzadnju da vidim ko je Ejsan, svidela mi se jedna scena, pa me druga zainteresovala... Pa kako da ne gledam poslednju... I onda me zanima cela! :(

Za Kenana iz serije nećeš uskoro saznati ako si tek počela i to je jedan od onih dodatnih zapleta do kojih dođe baš onda kad bi mogla i da se završi serija. :D
A Kenan kog smo Jexy i ja pominjale je Ezel (Kenan Imirzalioglu). :mrgreen:

Ma znam ja ko je Kenan (glumac)... Svakako znam. Mislila sam na Kenana za kog se Ejsan udaje posle. Onaj negativac. Za njega ne znam ko je ni kad se pojavljuje ni zasto

Meni su zbog Omera oci zasuzile 10x.. Kako je bio dobar prema svima, dusa od coveka, a oni tako hladnokrvno da ga s*ebu. Uzas. Sta sve ljudi ne cine. JA sam na 37 epizodi. Navijam non stop da ih Ezel sve zgazi!

Back