Ezel

Teranje Temuza da se skine i Alijevo pobedonosno: ''Ovakvog ću da te pamtim'' je toliko jako poniženje... suptilno, a ubojito.

Ipak, jedna od najboljih scena iz turskih epizoda ona je kada se pred Ezelom pojavljuje mrtav Ujak.
Njegove reči o prijateljstvu i čežnji.
Kako se pojavljuje mlad Kenan.
I kako Ujak, odlazeći prema njemu, i sam se vraća u njihovu složnu mladost.

Ježim se dok ovo pišem.
Duboko osećajna scena.
Ljudska a metafizička.

To se ne priča po Turskoj. Već je objašnjeno da je to izmišljotina naših novinara. Sa kim Kenan spava, je njegova stvar, ovo nije tema o njemu već o seriji.

Brate Mingo, al si ti okasnio :roll:

nego, ne svidja mi se ovo sa Ejsan, i posle svega, vratio se njoj
mislim ok to, ljubav, svemoguca vanvremenska, ljubav koja od Ezela pravi Omera
al majku mu, ista ta Ejsan je napravila i obratno
nervira me
i dalje mi nije nimalo simpaticna

Ejšan i kada plače, nije iskrena.. Sve je to deo njene igre.

Uzgred,šteta što ne pozvaše glumce u Bg da gostuju.

Npr Ezela, Ejšan, Bahar, Džengiza, Alija i npr još glumca koji je igrao Omera.

A kako su mogli iz drugih turskih dolaze? Ne razumem tvoj komentar.

Ne razumem svrhu dolaska...Bilo mi je interesantno kad su došli Halit I Berguzar, iako seriju nisam gledala, očekivala sam lepu emisiju. kad umesto toga dobih 2 sata "prazne" emisije, voditelje koji se nisu informisali ni 5 % o seriji, glumcima...Halit i Berg zbunjeni...Koliko su informisani plasiraše ovu novu "vest o Ezelu", i gle čuda umesto da demantuju, oni ni prstom mrdnuli nisu. Šta misliš kakva bi pitanja bila ekipi Ezela, Da li bi bili bolji od onih prethodnih? Ne hvala, nema potrebe, ko želi da zna prave informacije, zna i gde da se informiše.

Glumci dođu zainteresovani u emisiju (samim tim što su došli pokazali su da poštuju tržište gde se emituje njihov rad), ali voditelji su duboko ispod svakog dna.
Sećam se kada je dolazila ekipa iz Lišća. Osećala sam tako veliku sramotu.
Voditeljka koja se egomanijački ponaša pred kamerama, isprazna pitanja i nesposobnost da se bude dobar domaćin.
Zapravo, za gostoprimstvo treba talenat, a za voditelje treba, pored talenta i nekakva inteligencija, a i kroz školu proći nije loše...

Ko je gledao poslednju epizodu?
Koji čovek otvara vrata Džanu?

Sa svime se slažem. Zato sam i rekla da nema potrebe da ih dovode da nas blamiraju.

Nisam gledala, obećala sam sebi da će se serija zavšiti onako kako ja želim.

Odgovor je Ezel.

Ali zar nije izgledalo kao da umire, ne kapiram?
Šta mu se desilo?

Pa jeste izgledalo kao da umire, i trebalo je tako da izgleda
jer da bi zapoceo novi zivot, morao je da okonca stari
lepo mu matori rekao
pozdravio se sa svima, ostavio sve iza sebe
i kad je doslo vreme, Dzan je procitao u onim spisima sto mu je ostavio matori da ce ga tata cekati
jer, "Ramiz je uvek bio korak ispred mene"

Voleo bih da su makar ugostili Kenana. Verujem da čovek ume da kaže nešto pametno, a i popravio bi utisak ljudima koji su poverovali u onu priču.

Glumci dođu zainteresovani u emisiju (samim tim što su došli pokazali su da poštuju tržište gde se emituje njihov rad), ali voditelji su duboko ispod svakog dna.
Sećam se kada je dolazila ekipa iz Lišća. Osećala sam tako veliku sramotu.
Voditeljka koja se egomanijački ponaša pred kamerama, isprazna pitanja i nesposobnost da se bude dobar domaćin.
Zapravo, za gostoprimstvo treba talenat, a za voditelje treba, pored talenta i nekakva inteligencija, a i kroz školu proći nije loše...

Ko je gledao poslednju epizodu?
Koji čovek otvara vrata Džanu?

Само не заборави коју су цифру добили Халит и Бергузар да би дошли у Србију ;)

Pitam se kako se nisu setili da goste Meksikance kad su doveli španske serije 'vamo.
Ne vidim svrhu toga. Kao da je bitno šta imaju ti glumci da kažu o seriji ili šta bi ih već pitali naši "voditelji".

Само не заборави коју су цифру добили Халит и Бергузар да би дошли у Србију ;)

To jeste, ali ni TV prva nije bila u gubitku.
Gledanost te serije donela im je dovoljno novca da plate dolazak tih glumaca.
Najzad, niko nije insistirao da ih dovedu.
Ali kada su već doveli ljude, onda je trebalo da budu na visini zadatka i svoje profesije.

To jeste, ali ni TV prva nije bila u gubitku.
Gledanost te serije donela im je dovoljno novca da plate dolazak tih glumaca.
Najzad, niko nije insistirao da ih dovedu.
Ali kada su već doveli ljude, onda je trebalo da budu na visini zadatka i svoje profesije.

Цитирао сам, што је неко рекао да су дошли јер поштују тржиште где се емитује њихов рад. Па да им није понуђен новац, чисто сумњам да би дошли. То што су дошли за новац у Србију не значи поштовање тржишта већ једноставно зарада. Да су за Џ дошли или само уз покривене трошкове пута и боравка па и да кажемо да је поштовање.

Неко ми рече, да ће бити снимана и трећа сезона Езела, да ли је неко чуо нешто о томе?
Ја мислим да је бесмислено мада ако су сценаристи довољно маштовити можда би и могло нешто неочекивано да се зби.

Back