M
Marley
Gost
Gde da skinem pesmu Agony :x :x :x
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemas tekstove unutra a i ceo cd je neki hc.Meni se ne svidja nesto posebno.Poslao sam ti mailguitarrr_babe:eeeee...
Malo sam zaj*bala sistem... Nemam original CD!
E,sta bi sa onim da ce Max Cavalera nesto da radi sa njima?Roots Rock Reggae:e ljudi,jos malo pa koncert eyesburna![]()
sad da vas pitam ,koji vam je omiljeni clanbenda i sto 8) 8)
meni je laza i kojot(klasika),laza je stvarno ok decko i eto..a kojot ,dobro,sladak je,nije da nije ,lepo peva i sve to!
e eto tako
Courtney:Svidja mi se ova nova,kad se setim kako se zove reci cu vam![]()
Eyesburn girl:Ne znam za vas, ja gotivim apsolutno sve pesme...Zanima me da li smatrate Eyesburn pravim reggae bendom ili ih radije opisujete onako lozacki "reggae-core"? Ja mislim da je reggae sirok muzicki pojam i da ono o cemu oni pevaju i poruke koje salju je cist reggae. Ispravite me ako gresim...
mortishaaa:ja ne volim njih (eyesburn).. sta vise.. uopsteeeee ih ne volim.. ali sam morala da napisem da je Kojot uzasno napaljen!!!!!!!![]()
ej bre keeper-u pa ti se mnogo slazes sa mnomKeeper:mortishaaa:ja ne volim njih (eyesburn).. sta vise.. uopsteeeee ih ne volim.. ali sam morala da napisem da je Kojot uzasno napaljen!!!!!!!![]()
delimo misljenje 8)
danas sam ga gledao na tv-u ...... oci sam mu mogao traziti pod mikroskopom
mortishaaa:ej bre keeper-u pa ti se mnogo slazes sa mnomKeeper:mortishaaa:ja ne volim njih (eyesburn).. sta vise.. uopsteeeee ih ne volim.. ali sam morala da napisem da je Kojot uzasno napaljen!!!!!!!![]()
delimo misljenje 8)
danas sam ga gledao na tv-u ...... oci sam mu mogao traziti pod mikroskopom![]()
![]()
![]()
:wink: