Extra nove dozvole!

inagadadavida:
Ja sam cuo da ce da nam ugrade neke cipove u LK , i pasose, i da nas prate, kao "Big brother", u klonjaru, na posao, u spavacu sobu, u kafanu, u javnu kucu :shock:

Ja, bogami to necu da uzmem u ruke, samo stipaljkom , ako vec mora :roll:

Ma samo je ubacis u mikrotalasnu na 1min i da vidim sta ce onda da prate i skeniraju. A ako bas neces da je ubijes, napravis novcanik od staniola. Ima vec da se kupi gotov tamo po amerikama :)

CU

meelosh_bg:
Pa da, to je BrE, ali onda nije "License" nego "Licence". A ako hocemo sa "License", onda moramo upotrebljavati AmE verziju, koja glasi "Driver's License". Ne moze ovako izmedju...

A sto se tice skracenica, neko je napisao da moraju biti troslovne... To nikako ne odgovara istini, jer u Evropi postoje samo cetiri zemlje koje imaju troslovne skracenice (IRL, FIN, BIH, SLO). Mi smo, izgleda, peta. Zato postoji masa jedno i dvoslovnih (I, F, D, A, S, H, HR, SK, CZ, PL, RO, GB, BG, GR, N, E, P...). Da ne bude zabune, iste oznake koriste se na vozackim dozvolama i na kolima - tu nema razlike.

Problem sa SRB nije zato sto nismo mogli da se dogovorimo izmedju SR i SB - te skracenice niko nije ni pomenuo, vec je, zanemarujuci bilo kakvu tradiciju, isti onaj zavod koji je prvo predlagao idiotske skracenice SP i SPA odlucio da to bude SRB. Mogao bih da se kladim da oni ni ne znaju da je Srbija ranije koristila SB!

Pa i piše LICENCE, ne znam gde ste videli da piše LICENSE!
Koga je briga koju je oznaku koristilo nekoliko automobila po Beogradu davne 1911!

D-Devil:
Sam sebi da odgovorim :)

Pa nije to los biznis da pravis novcanike za dokumenta od staniola (aluminiumska folija). Ko se prvi seti ima da zaradi lovu.

CU
Колега, идеја је супер. :D :D Штета што нисам мали привредник.

Мицроwaве, станиол добро за л.к.
А шта ћемо кад почну да нам уграђују чипове под кожу ? :confused:

Back