Extra frajer VS. obican,lep....

Evo,da vam ispricam ja svoju tuznu pricu:
izasla ja u subotu,ajmo na sto drugarice i to,i sad snimim ja jednog notornog decka,notornog po dobroj facijalnoj proprorciji i privlacnoscu koja ide uz decka koji je okoreli narkoman(inace je gradjen kao daljinski) i vidim ja decko stalno gleda u mene sa velikim interesovanjem.
Obradujem se ja,izbacim dojke,a i one se same izbace od radosti,i tako stojimo mi izbacene kad ja polako,ali sigurno shvatim da to on zapravo cele vece gleda sebe u ogledalu koje je okruzivalo moj separe.

I od tad cure,evo vec ce skoro nedelju dana,biram one normalne,naspram frajera,jer ne mozes da se takmicis sa njim protiv njega samog.

kraaaaaaaaaaaaaaaaj

(prica je inace istinita)

izasla ja u subotu,ajmo na sto drugarice i to,i sad snimim ja jednog notornog decka,notornog po dobroj facijalnoj proprorciji i privlacnoscu koja ide uz decka koji je okoreli narkoman(inace je gradjen kao daljinski) i vidim ja decko stalno gleda u mene sa velikim interesovanjem.
Obradujem se ja,izbacim dojke,a i one se same izbace od radosti,i tako stojimo mi izbacene kad ja polako,ali sigurno shvatim da to on zapravo cele vece gleda sebe u ogledalu koje je okruzivalo moj separe.

I od tad cure,evo vec ce skoro nedelju dana,biram one normalne,naspram frajera,jer ne mozes da se takmicis sa njim protiv njega samog.

kraaaaaaaaaaaaaaaaj

Ma mozda je i gledao u tebe i njih izbacene , ali mu se pogled zbog droge gubio u daljini .

kraaaaaaaaaaaaaaaaj

ja imam dva pitanja: šta znači kad si gradjen ko daljinski

i pod dva, da li mogu da iskoristim ovo za neku priču? ne bih tebe ubacio, nego ono, znaš već, daću ti credits na blogu, kao što sam sa vandalom uradio

Ma mozda je i gledao u tebe i njih izbacene , ali mu se pogled zbog droge gubio u daljini .
pa moguce :(
ja imam dva pitanja: šta znači kad si gradjen ko daljinski

i pod dva, da li mogu da iskoristim ovo za neku priču? ne bih tebe ubacio, nego ono, znaš već, daću ti credits na blogu, kao što sam sa vandalom uradio

pod jedan
znaci da nemas ni struka ni ramena,nego kao sundjer bob

pod dva
znas da imam afiniteta za pisanje,dakle ne
mada mozes da probas,nije mi to bas neka blistava zivotna epizoda

Sunđer je gabor šta ti je.
A ona Sendi, ta je tek kurrva, kad ona dođe sjeebe epizodu totalno.

kakav gabor

najlepši u koralovu

a sendi jeste kurrva, najdosadnije epizode su sa njom u glavnoj ulozi. ma veverice smaraju, pa evo ja znam, gledam onaj sundjer za pranje sudova, brate tačno ko da je sundjer bob predamnon - a da mi sad doneseš vevericu na gajbu, ne da bih se smorio, nego...

Back