Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nesons:neka neka bolje da narkomanima uzmu pare za ulaz nego da jos vise kupe droge![]()
DOKONI UM:Da li je potrebno da kazem d ame evo vec 5 godina zabol za EXIT ?
Aleksej_BASO:Ma kupice drigu svejedno!
Treba ih sve poslati tamo o onaj centara za odvikavanje gde ih tuku!![]()
![]()
![]()
strujici:Narkosi? Bato moj, nisi ti ni primirisao EXIT-u zato lupas gluposti. Treba da idem u Gucu da krkam svinjetinu i razbijam flase o glavu sa Veljom Ilicem? STOP ZADRTIM SELJACINAMA!
chika_doktor:pogledaj sebe pavijane...meni bi bilo zao da te bijem..ili bi mozda ipak trebao?
![]()
![]()
![]()
t.pedja:Ehh pa to je najmanji problemdodji kod mene pusticu ti Stinga pa pewaj do sutra ako hocesh :rolleyes: a karta duplo jeftinija cak cu zalepiti weliki Singow poster na zid da imash ono bash potpuni osecaj
strujici:Narkosi? Bato moj, nisi ti ni primirisao EXIT-u zato lupas gluposti. Treba da idem u Gucu da krkam svinjetinu i razbijam flase o glavu sa Veljom Ilicem? STOP ZADRTIM SELJACINAMA!
dino.:Pa na svakom exitu se droga u kofama unosia znaci kakva kontrola posebno na poslednjem exitu![]()
strujici:Ok, onda...... ja imam drugacija iskustva. Jbg, po tom rezonu za nekoga si i ti narkos jer si cak radio tamo