EXIT

• Začetnik teme Začetnik teme NS/Kanada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Yebo vas exit. Znaci bio sam par puta i super je ali ni najmanje ne bih zalio ako bi ga ukinuli.

Anotino kretenu nevaspitani skrati malo jezik.

Eh... Nikad moderatora u blizini kada ti treba...

bas je ovaj exit cudo!fantasticno je bilo na............................baby-exit-u:D:D

samo imam jednu primedbu.................:arrow: 'primedbe' ili ne:?

trebalo bi i ovaj exit za 'odrasle' tako organizovati........................da se ne naplacuju ulaznice :roll:

Narkosi? Bato moj, nisi ti ni primirisao EXIT-u zato lupas gluposti. Treba da idem u Gucu da krkam svinjetinu i razbijam flase o glavu sa Veljom Ilicem? STOP ZADRTIM SELJACINAMA!

strujici:
Narkosi? Bato moj, nisi ti ni primirisao EXIT-u zato lupas gluposti. Treba da idem u Gucu da krkam svinjetinu i razbijam flase o glavu sa Veljom Ilicem? STOP ZADRTIM SELJACINAMA!

e bato ! samo se ti bodi - bolje povredi sebe nego druge jel ?
( svinjetina isto ubija kao i droga - samo sporije :lol: )
i duvaj koliko ti pluca zahvate .......:)

ma,vi ste svi babuni! :lol:

Ko hoce da ide samnom na exit da se rokamo i slusamo dobru muziku? 8-)

Samo ponesite sterilne spriceve! ;-)

Mislila sam da je ta glupost sa predrasudama daleko iza nas i da svi malo sire gledamo na ovakve stvari! :roll:

Inace,idem na koncert Stinga! Ili da mozda ne idem,posto ce i tamo neko zapaliti ******? :roll:

Ehh pa to je najmanji problem ;) dodji kod mene pusticu ti Stinga pa pewaj do sutra ako hocesh :rolleyes: a karta duplo jeftinija cak cu zalepiti weliki Singow poster na zid da imash ono bash potpuni osecaj

t.pedja:
Ehh pa to je najmanji problem ;) dodji kod mene pusticu ti Stinga pa pewaj do sutra ako hocesh :rolleyes: a karta duplo jeftinija cak cu zalepiti weliki Singow poster na zid da imash ono bash potpuni osecaj

Dodji kod mene da slusamo ploce...:lol: Jel taj rad?? :lol:

strujici:

Bato moj ja sam radio za sankom na exitu tako da... ;) Znam dobro sta se desava....

Wutra i to mi je OK, ali tamo bude mnooogo vise...

I ja sam radio na EXITU i odgoworno twrdim da dileri tamo zarade samo dok traje festiwal wishe nego 2 meseca da waljaju po ulici ali i rizik je weci ima puno kerowa u ciwilu koji non stop njuskaju , a shto se tice momaka koji rade na wratima 75% njih je iz NS bloca i kwarta i detelinare a zna se gde u gradu moze u bilo koje doba dana da se nadje shta pozelish pa citawe ekipe i drushtwa rade tamo zajedno mnogi od njih pokriwaju i swoje lokalne dilere iz njihowog kraja .Sam sam prisustwowao na par tuca zbog lokacija na kojima su se srela dwa dilera, i obicno takwe tuce su jedino sto nekog dilera moze da zaustawi da prodaje to narawno neutice mnogo na prodaju jer njegowo mesto odma zauzima neki koji ima jaca ledja. Swe u swemu Exit je sjajno mesto za dilere iz celoga grada i shire na njemu ce uwek moci da se nadje swe od gudre pitanje je samo konzumirate li je ili ne, ali ta cinjenica nimalo neumanjuje kwalitet owoga festiwala koji i pored toga i dalje ostaje najpoznatiji i najweci u jugo-istocnoj ewropi..

dino.:
Pa na svakom exitu se droga u kofama unosia znaci kakva kontrola posebno na poslednjem exitu :)

Ej dino: moje te skin'o! :lol:

strujici:
Ok, onda...... ja imam drugacija iskustva. Jbg, po tom rezonu za nekoga si i ti narkos jer si cak radio tamo

Ti mora da nosis veeeeliku dioptriju ako ne vidis sta se desava tamo.

Nije da mi smeta, boli me, ako hoce svi neka izvrse masovno samoubistvo, ali necu da mi neko soli pamet kako nema narkomana i pedera :roll: na exitu u vecim, mnogo vecim kolicinama, nego inace......

Mene zabole... Samo ne znam po kom bi to rezonu mogao biti narkoman? ;lo; Jedino diler! :lol:

Mada i jesam dilovao.... Prodavao sam na crno pivo, nocu dok sank nije radio.... :lol:

@pedja u pravu si, kontrole za unos droge su RIGOROZNE, sta mislis zasto?:lol: Da je tako kao sto pricaju gospoda gore, ne bi ni bilo tako puno policije.

Za poliziu si wishe nego u prawu cela 4 godina swezih nowaka swaku noc exita skupljaju poene na twrdjawi, idu u manjim grupama imaju glawonju u grupi kao desetara u wojsci pre toga imaju brifing sa predpostawljenima iz narcotika i uspeju swako wece da nawataju min 10ak malo jacih dilklinaca. Ali i pored toga ljudi uzimaju super kintu i cesto od kolicine posetilaca ni nenalete na kera ali ko nema srece....ima u nogama...hehe.....

Back