Exit festival 2022

• Začetnik teme Začetnik teme senan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zvuči kao 99% sranja koje se snima danas. Ako je sva muzika na egzitu ovakva nije čudo što se drogirate.
Ama covece ne drogiramo se svi haha. Naravno da nije, navela sam jednog od poznatih. 😊 meni to ne treba, ja sam luda ovako :zcepanje: i ne delite muziku, evo ja mogu da slusam od narodnjaka, klasike , do najtežeg dead metala 😂 bitno je kako se ti osecas. Pa često uz trans muziku se lepi droga, a ovo to nije, ali ne odlučuje muzika dal ces ti da se drogiras , nego tvoj karakter.

Poslednja izmena:
Ama covece ne drogiramo se svi haha. Naravno da nije, navela sam jednog od poznatih. 😊 meni to ne treba, ja sam luda ovako :zcepanje: i ne delite muziku, evo ja mogu da slusam od narodnjaka, klasike , do najtežeg dead metala 😂 bitno je kako se ti osecas. Pa često uz trans muziku se lepi droga, a ovo to nije, ali ne odlučuje muzika dal ces ti da se drogiras , nego tvoj karakter.
To obicno kazu narkomani ili casual uzivaoci droge. Ja dajem krv od 18te godine, ne pijem i ne pusim a ovamo za ovog padavicara sam narkoman. Komedija

Sluša Dead Metal i klasiku. Dead metal ne postoji a klasiku verovatno poslednji put čula na času muzičke kulture.
Na pitanje šta slušaš od muzike verovatno odgovaraš sa slušam sve ahahahahah, e to je klasika.

Screenshot_20220710-124422_Chrome.jpg

Isao sam na exit kada se tek otvorio, kada je bila muzika a ne ova pop klaj klaj, a i tada me nerviralo ono smaranje po kampovima, svi oni hipici sto se pale na onu prasinu pored mobilnih wca i tus kabina.. Sada tek ne bih otisao da mi plate. Sto? Da se prasinjam tamo? Dobijem prosirene vene dok konstrakta prdi na mikrofon, biti cista cista sta sta sta..

Back