Ide li ko na Exit?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zvuči kao 99% sranja koje se snima danas. Ako je sva muzika na egzitu ovakva nije čudo što se drogirate.Hocu ja, nisam narkomanJax Jones moze da prodje.
Prave odličnu muziku za butike u tržnim centrima.
Ma jok, nego ih niko kome je do muzike ne sluša.Cujem da Kalush Orchestra ipak nece ucestvovati na EXIT-u...
Okupaciona ambasada u Deligradskoj 32 odradila svoje.
A konZtraktu ni 10 EXIT-a i 20 ucesca na Evroprajdu nece oprati od onih rusokolonaskih Z stocica.![]()
Ama covece ne drogiramo se svi haha. Naravno da nije, navela sam jednog od poznatih.Zvuči kao 99% sranja koje se snima danas. Ako je sva muzika na egzitu ovakva nije čudo što se drogirate.
To obicno kazu narkomani ili casual uzivaoci droge. Ja dajem krv od 18te godine, ne pijem i ne pusim a ovamo za ovog padavicara sam narkoman. KomedijaAma covece ne drogiramo se svi haha. Naravno da nije, navela sam jednog od poznatih.meni to ne treba, ja sam luda ovako
i ne delite muziku, evo ja mogu da slusam od narodnjaka, klasike , do najtežeg dead metala
bitno je kako se ti osecas. Pa često uz trans muziku se lepi droga, a ovo to nije, ali ne odlučuje muzika dal ces ti da se drogiras , nego tvoj karakter.
Sluša Dead Metal i klasiku. Dead metal ne postoji a klasiku verovatno poslednji put čula na času muzičke kulture.Ama covece ne drogiramo se svi haha. Naravno da nije, navela sam jednog od poznatih.meni to ne treba, ja sam luda ovako
i ne delite muziku, evo ja mogu da slusam od narodnjaka, klasike , do najtežeg dead metala
bitno je kako se ti osecas. Pa često uz trans muziku se lepi droga, a ovo to nije, ali ne odlučuje muzika dal ces ti da se drogiras , nego tvoj karakter.
Ja sam narkoman i ne idem.Ne hvala, nisam narkoman.
Pa jel ti neko brani da budeš?Ne hvala, nisam narkoman.
Ma jok, samo ne moram se urokati da bi mi postojanje bilo podnošljivo.Pa jel ti neko brani da budeš?
Pa dobro. Možda se drugi rokaju da im bude podnošljivo tvoje postojanje?Ma jok, samo ne moram se urokati da bi mi postojanje bilo podnošljivo.
Kako? Ja nisam na egzitu a vi se rokate na egzitu.Pa dobro. Možda se drugi rokaju da im bude podnošljivo tvoje postojanje?