EXIT Festival 2009

meni mozda najbolji exit do sad, ne toliko zbog izvodjacha, koliko zbog drushtva i sve atmosfere oko toga. ^^ <333

najveci utisak (bez nekog posebnog reda):
Korn
Amon Tobin :heart: :heart:
Moby
The Herbaliser

Madness-i smorili samo tako. Kraftwerk isto... al' ja njih ni ranije nikako nisam mogla slushati, tako da moj utisak oko toga i nije toliko vjerodostojan. -.-
Prodigy mnogo bolji bili 2007.
Lily mi bila super skroz. :)
Darkvudi skroz dobri, samo da je duze trajalo.
Obojeni me smorili.

Billy Idol :brus:
Zao mi je sto nije opet nastupio ove godine. A iskreno se nadam da ga vracaju sledece.:besna:
Mislim da kad bi ga vid'la uzivo, shvatila bi znacenje LAJV nastupa, ima sto godina a izgleda prespremno! Billy nije kralj roka, nije kralj panka, Billy je jednostavno kralj.:worth:
So, Billy, we want more, more, more!

A da! I ako neko ima njegov nastup iz 2006.(prikazivan mali milion puta na rts-u) ili link za download, bilo bi lepo da mi pusti poruku na pvt. I vh1 storytellers sa Billy-jem, takodje!

Poslednja izmena:
Ovo mi je 4 god zaredom da idem na exit i mislim da je ove godine bilo najbolje do sada, Steve Angello-a, Sebastian Ingrosso-a, Prodigy-ja, Steve Lawler, Grandmaster Flash i ostali ..... bilo je odlicno.
A sto se tice kampa tu i nisam bas bio zadovoljan, svaki dan je isao neki retardirani rege...ali sto se tice raspolozenja, zezanja.....bilo je extra.
Sad cekamo sledecu godinu i 11 po redu EXIT :)

odlican ..taman ono sto mi je trebalo,, promocija IMD albuma The Prodigy_a ,, ponovo u prvom borbenom redu na istom mestu kao i prosla 2 puta.... samo da nije bilo ona 2 mentalca sto su kvasili svoje duge kose i okupali nas .... definitivno su svi onaj skok sa maximom za SMBU ... "everybody get down" ,,moj covek :D i mogla bih ovako do sutra jer je malo reci opisati koncert iz mog ugla , senzacija ..... :heart:

`ajde da i ja bacim `nekoliko` recenica.
1. dan
Lily i nije bila bas nesto (kao sto su ostali vec rekli), publika se probudila kada je na kraju otpjevala svojih nekoliko hitova i taj womanizer! :dontunderstand:

Arctic Monkeys (jedan od mojih omiljenih bandova) bili su ok :ok: , sve pjesme sto su odsvirali volim, tako da je meni bilo dobro. Samo sto nisu imali nekog `kontakta` sa publikom. :confused:

I na areni:Zabiela i Fanciulli su bili suuuper, sasha i digveed i nisu bili nesto (ali mozda zato sto sam stajala daleko) i da, nesto je ozvucenje zezalo :eek:

2. Manic-si diiivni... Korn isto dobri
I onda Hawtin i Dubfie razvalili, pa Magda mmmm vrh :super:

3. Patty Smith postujem i zato je bila zanimljiva, pa onda Kraftverk- tate :worth: bili su fenomenalni...Trebalo ih je i gledati i slusati!!! ah i onda jedan od boljih koncerata ovog exita - MOBY :cmok: :klap:
bilo jeee preeeeeeeeeeeeeeeeeedobro, atmosfera fantasticna, super kontakt sa publikom :klap:
arena: etienne de crecy kakav performans, ono se trebalo vidjeti!
Angello i Ingrosso--- dobri, dobri, dobri... ako su mixali neke komercijalne stvarcice, ali bila je fina atmosfera. Pa onda onda o5 2 svedjanina Beyer i Prydz - stvarno nisu bili losi -nimalo, iako sam malo vise od Beyera ocekivala.

4. dan- naaaajbolji:worth:
Obojeni program-ono. sta reci pogubljeni kao i uvjek, ali ajd nisu bili losi ;)
Madness carevi, super se drze, fenomenalno zvuce uzivo i sta im vise treba? :D
Prodigy-*** legende, ali je tolika guzva bila da sam se u jednom trenutku malo i prepala :eek: .. ali sve u svemu, bili su ooodlicni, znaju sta Srbiji treba :per:

i onda, tana nan na MANDO DIAOOOOO :worth:
Moja najveca zelja u poslednjij 5 god. se ostvarila, vidjela sam ih uzivo jeeeeej :zag: :sad2: :ok: aaaah stajala sam u 1. redu, cak su me i spazili :D suuper zvuce uzivo, fenomenalno izgledaju, puni energije...i taaaako je divno bilo ono rekli sto su za Srbiju i posvetili joj pjesmu `` If I don`t live today, then I might be here tomorrow`` mmmm :besna: :heart: :heart: :heart:

i na kraju su Cox i Velvet objasnili, znaci nesto neopisivo... BRAVO! :klap:

ovo je bilo naaajkrace sto sam mogla da iznesem svoje utiske !

Billy Idol :brus:
Zao mi je sto nije opet nastupio ove godine. A iskreno se nadam da ga vracaju sledece.:besna:
Mislim da kad bi ga vid'la uzivo, shvatila bi znacenje LAJV nastupa, ima sto godina a izgleda prespremno! Billy nije kralj roka, nije kralj panka, Billy je jednostavno kralj.:worth:
So, Billy, we want more, more, more!

A da! I ako neko ima njegov nastup iz 2006.(prikazivan mali milion puta na rts-u) ili link za download, bilo bi lepo da mi pusti poruku na pvt. I vh1 storytellers sa Billy-jem, takodje!

:ok:
Najbolji nastup sa Exita ikada!

Back