`ajde da i ja bacim `nekoliko` recenica.
1. dan
Lily i nije bila bas nesto (kao sto su ostali vec rekli), publika se probudila kada je na kraju otpjevala svojih nekoliko hitova i taj womanizer!
Arctic Monkeys (jedan od mojih omiljenih bandova) bili su ok

, sve pjesme sto su odsvirali volim, tako da je meni bilo dobro. Samo sto nisu imali nekog `kontakta` sa publikom.
I na areni:Zabiela i Fanciulli su bili suuuper, sasha i digveed i nisu bili nesto (ali mozda zato sto sam stajala daleko) i da, nesto je ozvucenje zezalo
2. Manic-si diiivni... Korn isto dobri
I onda Hawtin i Dubfie razvalili, pa Magda mmmm vrh
3. Patty Smith postujem i zato je bila zanimljiva, pa onda Kraftverk- tate

bili su fenomenalni...Trebalo ih je i gledati i slusati!!! ah i onda jedan od boljih koncerata ovog exita - MOBY

bilo jeee preeeeeeeeeeeeeeeeeedobro, atmosfera fantasticna, super kontakt sa publikom

arena: etienne de crecy kakav performans, ono se trebalo vidjeti!
Angello i Ingrosso--- dobri, dobri, dobri... ako su mixali neke komercijalne stvarcice, ali bila je fina atmosfera. Pa onda onda o5 2 svedjanina Beyer i Prydz - stvarno nisu bili losi -nimalo, iako sam malo vise od Beyera ocekivala.
4. dan- naaaajbolji

Obojeni program-ono. sta reci pogubljeni kao i uvjek, ali ajd nisu bili losi

Madness carevi, super se drze, fenomenalno zvuce uzivo i sta im vise treba?

Prodigy-*** legende, ali je tolika guzva bila da sam se u jednom trenutku malo i prepala

.. ali sve u svemu, bili su ooodlicni, znaju sta Srbiji treba
i onda, tana nan na MANDO DIAOOOOO

Moja najveca zelja u poslednjij 5 god. se ostvarila, vidjela sam ih uzivo jeeeeej

aaaah stajala sam u 1. redu, cak su me i spazili

suuper zvuce uzivo, fenomenalno izgledaju, puni energije...i taaaako je divno bilo ono rekli sto su za Srbiju i posvetili joj pjesmu `` If I don`t live today, then I might be here tomorrow`` mmmm
i na kraju su Cox i Velvet objasnili, znaci nesto neopisivo... BRAVO!
ovo je bilo naaajkrace sto sam mogla da iznesem svoje utiske !