Exit dobija znachajnu pomoc drzave!!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme goxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Carnivals & festivals

There's nothing like being part of a crowd, because the feeling of a great shared experience is infectious. Fancy hurling tomatoes at La Tomatina, or dancing the night away in Rio? Recommend your favourite event, and tell us about the time you lost yourself in the crowd.

Most Popular:

1 Queen's Day
2 Trinidad Carnival, Port of Spain
3 Full Moon Party in Thailand
4 Guca Festival in Serbia, Guca
5 The Exit Festival, Novi Sad
6 La Tomatina
7 Electric Picnic
8 Rio Carnival, Rio de Janeiro
9 Notting Hill Carnival, London
10 St Patrick's Parade, Chicago

Guca Festival (Serbia And Montenegro)
Overall Visitor score: 9.3 out of 10

http://www.thisisthelife.com/en/carnivals-festivals/guca-festival-serbia.htm

Evo da ne kazete samo Gucu podrzavam i forsiram...

carl.cox.jpg

p.s. kralj inace...

jedite_kod_Joa:
Што се тиче дроге,то је,објективно,велик проблем Егзита.Закопају дрогу код тврђаве данима унапред,па кад дођу...
Пун ми је к***ц идиота из Енглеске,који долазе...Катастрофа како се понашају и на шта личе!

Такође,људима у Петроварадину смета сва та бука.Немогуће је живети тим данима.

Мало,мало,па неко погине...Полиција би морала далеко боље да ради свој посао!

malo pa malo pa neko pogine i na guci u posle guce...posle godine, njih petoro koji su se vracali mrtvi pijani...ove godine jedan izboden nozem i jos nekoliko saobracajki...a na exitu za to vreme?
a ti idioti iz engleske dolaze i u gucu....

ra-ta-tat:
Ma super je Exit... to je povod da nas posete evropski klosari... i da, bas je lepo videti pijane i drogirane kako mile ulicama.. jupi!

Slazem se da je Exit, takav kakav je... kulturno "dostignuce" Srbije i priblizavanje MTV kulturi nasih mladih... sto je ocigledno vrhunska vrednost ovog ex ministra.

Od toliko kulturnijih dogadjanja u Srbiji, pa i u samom NOvom SAdu ovaj lik daje pomoc Exitu. Ne znam... ali dobro, svaka budala ima svoje veselje.

Naravno da ne volim Exit, mracno mesto puno klosara, narkomana... manijaka? uzas :(

Za razliku od Guce koja je jedno ZIVOPISNO mesto u vreme sabora. gde dolazi sve sama kulturna elita ex SSSR-a.

btw.
Nikad nisam bio NI na EXITu, NI u Guci.
Niti planiram.
Sve je to isti ****,samo se muzika malo razlikuje.
Dok ima ko da dolazi treba da postoje i jedno i drugo,pa neka lochu koliko hoce. Divlje zveri bi im zavidele.
Niti sam bio na Exitu,niti

nije mi jasno odakle ljudima ideja da je exit mesto za skupljanje narkomana :neutral:
naravno da ih ima,isto kao sto ima ljudi koji su cisti u svakom pogledu,cak i ljudi sa decom,starijih ljudi itd...
isto kao sto ih ima u svakom autobusu,svakoj zgradi ulazu,skoli....gde god.

mislim i manijaci operisu po celom bg pa sta...

malo mi je detinjast taj rezon da na exit dolaze narkomani,dileje i manijaci ko da se isti nece sutra prosetati gradom ili operisati iza nekog zbunica.al ajde....nek svako misli sta hoce...

Back