Exit 2024

Da. Gomila smeća nažalost i ganjanje para. Kad se sjetim kako je to izgledalo recimo 2002.....
Bio sam samo jednom, 2009. godine. Meni daleko najbolji Exit. Bio sam sva 4 dana. Ne znam hoću li se sjetiti svih imena. Bio sam samo na Main Stage. Elem: Lily Allen, Arctic Monkeys, Manic Street Preachers, Korn, Patti Smith, Kraftwerk, Moby, Madness, The Prodigy.

Bio sam samo jednom, 2009. godine. Meni daleko najbolji Exit. Bio sam sva 4 dana. Ne znam hoću li se sjetiti svih imena. Bio sam samo na Main Stage. Elem: Lily Allen, Arctic Monkeys, Manic Street Preachers, Korn, Patti Smith, Kraftwerk, Moby, Madness, The Prodigy.
Patti Smith, Madness i Kraftwerk bi bilo interesantno. Ali nema tih imena tamo stalno. Nebitno. Sve se srozalo. Ne može sve biti na visokom nivou non stop. Neki dan sam malo razmišljao kako je bilo kod nas 80tih u YU, uzeo sam napamet neku godinu, recimo 1984. Od prve sam nabrojao 7 jakih ploča, možda sam neku izostavio. Što znači da je svaki mjesec nešto izlazilo jako. Koliko godina danas se treba čekati na jedan jaki album koji će utjecati na generacije? Imali toga danas uopće? Ja to gledam iz tog ugla jer sam iz tog vremena, to je dio mene, navikao sam na taj nivo kvalitete i kad gledam vremena nakon 80tih, još gore nakon 2000 vidim samo pad. Nema skoro pa ničega u smislu te vrst kvalitete i količine o kojoj pričam.

Back