Exit 2012

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za sada loše.
Ok, ajde, Gossip mi je prihvatljiv mada nisam neki fan.

ALI
pošto Gogol Bordello dolaze 29 juna na neki festival u Zagreb računam da su šanse i više nego velike da dolaze i na Exit.
Tako da sa uzbuđenjem čekam da potvrde :lol:

Može i tako da se kaže :lol:

A baš sam se bila nameračila da kupim kartu ove godine...

Jedino me teši to što eto sad znam da recimo Florence, Muse, Fever Ray, Bat for lashes i još jedno 20ak izvođača koje želim da vidim mogu da očekujem na Exitu 2030 - 2045 -e.
Kapiram da će tada moći da ih priušte ili će se smilovati da ih bukiraju.
Živi bili pa videli.

bolje idi preko na koncerte, skupis lovu, drustvo, odvojis par dana za izvidjanje grada i uzivancija :)
iili pokreni ti neki novi festival, tako je i exit zapoceo karijeru, mozda ti se i posreci :)

Pa pazi ovako, par dana pre Exita je Inmusic u Zagrebu i već su najavljeni Gogol Bordello, Franc Ferdinand, The Cranberries i Mando Diao...
Tako da..odluka i nije teška.
Ali dajem Exitu još fore...

Exit uglavnom ima ceo lajnap Inmusic festivala + josh po neshto . . .
Makar je tako bilo ranijih godina .
Okej su Gansi , odlichno je shto dovode opet Richija u dens arenu . :D

Šta znam...Mene uglavnom zanima Dance Arena. Program nije loš, mada bilo je prije mnogo boljih DJ-eva. Kad se samo sjetim one 2009. godine!
Bio sam 3 puta na Egzitu (2007, 2008 i 2009), ali sumnjam da ću ići ove godine. Žao mi je što ću propustiti majstore kao što su Richie, Robert Dietz, Reboot, Luciano, ali šta je tu je.

Ko voli da cuga i zna da se provede, sa pravim drustvom ce mu sigurno biti do ja ja, atmosfera je odlicna. Sad idem na osmi zaredom exit, i dokle god ga bude bilo ici cu. Takav dogadjaj na 5minuta od kuce ne smem propustiti :)

Svaka cast onom kome nije steta da baci toliko kesha samo za ' dobru atmosferu i pijancenje'.
Da se provedem do jaja uz pivce i raju mogu i u Dunavskom parku radnim danom..
Od festivala za koji placam puno kesha ipak ocekujem i nesto malo vise od pijancenja...kao naprimer kvalitetni line up.

No ako je nekom lajnap prihvatljiv a uz to, sto kazes, zna da se provede - definitivno treba da ide, tu se slazem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back