EXIT 2006

• Začetnik teme Začetnik teme Bliss
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
znas kako......ljudi iz civilizovanih zemalja se malo istraumiraju kada vide nasa vozila po ulicama, provedu noc u nasim hotelima(osim hayat-a i intercont) vide svu bedu.......znaju da je kod nas frka ali ne da smo bas toliko jadni:evil:

usput, zamolio bih amerikance kada nas sledeci put bombarduju da gadjaju zastavu- inace ce i nasa deca da voze yugo:evil:

General s tetovažom!

Iako često viđan na rokenrol koncertima, policijski general Miroslav Milošević po prvi put je na Egzitu javnosti pokazao i svoju sklonost ka tetoviranju. Dugo je ispod plave uniforme skrivao dvoglavog orla sa ocilima zakićenog crvenim ružama. Nismo uspeli saznamo da li se oko mustre savetovao sa Borom Čorbom.

1252dragana-udovicic.jpg
1252adragana-udovicic.jpg

22.gif

http://www.kurir-info.co.yu/Arhiva/2006/jul/10/ST-02-10072006.shtml

bila sam juce na exitu ... najjaci nastup je imao junky xl .. covek je prosto digao ljude ... posle njega kiril dzajkovski ... cula sam da je na rambu amadeusu bilo bezveze ... sve u svemu ove godine sam pomalo razocarana exitom .. tako da neznam da li cu sledece godine ako opet bude ovako otici... a sto cune bile brrrr ... samo pljackaju narod ... flasica vode 70din... bruka...

HeBePoBaTaH_:
Prvo 'če je bilo najzanimljivije.
Najlepši je onaj šarolik svet, frikovi i likovi..Sveopšti utisak mi je malo mlak, može to bolje, ali s obzirom gde smo - super je : o )

aha...........nisam ni slutio da kod nas ima toliko gotivnog sweta..........ali zato kada sam sloocajno zalutao na dance arenu u subotu i video onu shabaniju>:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

znaci, swi su uniformisani, nose cvike za sunce na vrh glave, slusaju narodnjake i techno.......horrrrrrrrrrrrrrror:-(

mada ne mogu ni da se bas pohvale organizacijom......spisak gostiju je negde bio zagubljen, racunari nisu umrezeni, niko nista ne zna..........ali kako rece hebe> s obzirom gde smo - sjajno je!

Prvi i treci su bili odlicni, a poslednji totalna pederastija:) Bili Ajdol ga je rasturio. Na Dance areni sam bio samo jedno...valjda je bio Junior Jack...tuc tuc tuc dum dum, nisam bio na spidu, mozda sam se smorio. Povremeno prokletstvo na metal hammer stage-u je bilo interesantno, kao i bed kopi :)

da ne citiram "pljuvache"....ali pitam se shta ste ochekivali??? cena karte???...pa za koju kintu ste ochekivali da na profi stage-u i ultra kvalitetnom ozvuchenju (kako posle svirke od 10 sati ne zuji u ushima i nema slichnih posledica) slushate i gledate 150 bendova???
frikovi??? pa i to je bilo jako dobro organizovano. stage za "elektriku" izgledao nekako kao rezervat, i ko nije imao zelju da ga poseti, nije morao ni da se neshto narochito trudi da ga zaobidje (bio je prilichno udaljen). chak je ta 4 dana izgledalo kao da su umrle sve city records fuxe i grand production pe*eri, osim ako je nekom bash to nedostajalo.
a shto se cene pi_ca tiche, u kaficu iza fusion stage-a, gde placash i uslugu, pice je koshtalo 60 din. O chemu prichamo??
u najvecoj guzvi, na ulazu se chekalo 10 min. obezbedjeno do te mere da je moglo da ti se desi neshto loshe jedino ako si hteo da se bacish sa neke litice.
tuga, prvi put u srbiji se deshava ultra organizovan spektakl (shto je u svetu normalno) i pronalazi se 1001 propust, i to nisu pronashli finci, holandjani, britanci( kojih je bila gomila) , nego neko ko nije imao priliku ni na tv-u da vidi tako neshto (jer gleda pink:)))

charlize:
stage za "elektriku" izgledao nekako kao rezervat, i ko nije imao zelju da ga poseti, nije morao ni da se neshto narochito trudi da ga zaobidje (bio je prilichno udaljen)

mogli su još malo da ga izmeste... :roll: za vreme bili idola se čuo neki tehno u pozadini, kvari ugođaj...

Back