Don Corleone
Primećen član
- Poruka
- 515
U pitanju je stari tip eksternog hard diska Verbatim 500GB desktop external hard drive
sa unutra (Samsung HD502IJ)
E sad, on pravi problem oko konekcije na svom usb kablu konekcija traje mozda 10ak min i sam od sebe se diskonektuje, zamislite kolko je to lose ako prebacujete nesto na njega a on sam se diskonektuje i prekine kopiranje
stavio sam mu drugi kabal i prvo je radio na njemu i kad sam obrisao sa njega neke fajlove velicine 300GB on se jednostavno zakucao, a oni fajlovi koji su ostali su morali da idu u proslost jer mi je za svaki sl put trazio da ga formatiram. Instalirao sam HD Santinel programcic koji kaze da mu je Health 0% a Performance 100%. HDD je star mozda 7 godina otprilike i napajanje dobija direktno iz struje tako da vam je jasno da je stari tip ekstrenog hard diska, i naravno 2.0.
Sta uraditi?
Hvala
sa unutra (Samsung HD502IJ)
E sad, on pravi problem oko konekcije na svom usb kablu konekcija traje mozda 10ak min i sam od sebe se diskonektuje, zamislite kolko je to lose ako prebacujete nesto na njega a on sam se diskonektuje i prekine kopiranje

Sta uraditi?
Hvala

Poslednja izmena: