Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Постоје многе групе са простора бивше Југославије за које већина данас и не зна. Зато бих желео да овде качите линкове, чланке или текстове група на које су заборавили људи, а које су вредне наше пажње.
Већина данашње омладине која наводно слуша овај тип музике базира се искључиво на устаљеним групама као што су Рибља Чорба, Парни Ваљак и тако даље. Баш сам недавно дискутовао са једном особом која себе сматра како се они називају "рокером", а није чуо за Смак. Ево још мало:
- - - - - - - - - -
Још заборављених легенди:
https://www.youtube.com/watch?v=aqFo8D-eKXo
joj... ne znaju oni za mnogo poznatije grupe, kamo li za Smak...
odrastao sam uz ex YU muziku, uz rock muziku uopšte...moj otac je imao na hiljade singlica s kraja 60tih i komplet 70te...sve sam to preslušavao i preslušavao...jedino što tada nije bilo interneta pa nisi mogao da se obavestiš...ali je bilo časopisa Rock 82...
ja s današnjim klincima ni ne pokušavam da se "ubeđujem", jer će badava da me iznerviraju kad vidim koliko misle da znaju, a u stvari ne znaju...
njima su Aca Lukas, Sergej Ćetković, eventualno neki reper vrhunac muzike...
Ја сам успављиван са песмам Последње игре лептира и Азре, али ме често нервирају неке норме које намећу. Ако слушаш одређену музику уз њу иде и начин облачења, што аутоматски крши главну поруку рокенрола : " Живи живот по својим правилима." Баш сам пре неко вече читао о Неши из Лептира, на крају тог чланка ме нешто стегло у грудима и дошло ми да пустим сузу јуначку.