Ex-Yu Muzika je bre,bruka!

• Začetnik teme Začetnik teme Petar 0637272633
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nigde ja nisam pominjao politiku sto mozes da vidis po mojim postovima..
a ono sto kusturica snima sada snimao je i u sarajevu, i mene bas briga sta on snima i kako se on izjasnjava, ali ja njegov rad ne vezujem za srbiju i on nema nikakve veze sa srbijom osim sto ovde zivi!!
I isto tako ne smatram da su brega i nele predstavnici roka na teritoriji srbije jer nisu odrasli ovde i navikli su na taj vas BA mentalitet. Nemam nista protiv ljudi iz bosne, znam ih dosta i vecinom su super, ali bosanski rok je uzas!!!
I ne znam zasto mi stalno nabacujes pink i turbo folk kada se ja nigde nisam izjasnio nit da gledam pink nit da slusam turbo folk...
Ja svo vreme pricam o roku na prostoru srbije bez obzira da li izvodjaci bili ove ili one nacionalnosti.
Isto kao sto ne gledam koje su nacionalnosti ti kvazi rokeri iz BIH...

Šta se glupirate ljudi. Nema smisla raspravljati na ovu temu, kad niko ne povlači racionalne argumente. Čak je došlo veoma blizu konflikta na nacionalnoj bazi. Zato ja predlazem moderatorima da stave ovaj post na listu za odstrel...

Pređene su granice dobrog ukusa u ovoj raspravi.

Zar niko ne vidi da je danasnja muzika propast. Svi slusaju GRAND i CITY ..... Ljudi moji... gde to vodi! Strashno.... Kako neko moze da slusa narodnjake, to mi uopste ne ide u glavu...turbo- folk.. Boze sacuvaj to nije muzika, to je cista glupost !!!

Amin !:
Liberal:
smarach:
Nek se i moj glas cuje protiv YU nostalgi muzike...
posebno me nerviraju bosanski rock i hrvatski mediteranski pevaci tipa Olivera...
A takodje nije nista bolja ni nasa muzika osamdesetih...
Najbolji rock ikada na ovim prostorima je bio pocetkom devedesetih!!!

slusaj ti ovaj novokomponovani sunt koji vlada nasom scenom nema 5 ljudi da kazes da nesto vrijedi svi pjevaju neki turbo dzihad i sto je najgore sve plagijat do plagijata Arapske muzike prevedene na tonu kao i Turske, Grcke manje vise ali ima dosta i nje i sta znam vec sto jos nijesmo culi smijem se kladit da 60% nase muzike su prepjevi sa nekog stranog jezika.
njesra zar ne.

Ex Yu Rock je super

Are you sure your nickname shouldn't be BRAINLESS LIBERAL! Son, do you have a clue what JIHAD means at all? Turbo dzihad, hahahahaha !

p.s. avoid public transport son !
Apsolutno se slazem

anakin:
nemas ti pojma o muzici ako su ti Azra i Proliver isto. sta je sa Haustorom, KUD Idijotima, Laibach-om, Zabranjenim pusenjem....da ne nabrajam dalje.
ovo sto je sad na sceni je bruka za muziku kakvu smo imali. i ne samo ex-YU. da li se neko seca Paket aranzmana????
i Proliver je 100X bolji od ovih Lukasa, Karleusa i slicnih! covek makar ima neki stil, autentican.
ejjjjjjjjjjjjjjjjj. .. Ne trpaj Acu Lukasa i Karleusu u isti kos.On je covek car ai sam peva pesme tih grupa koje ti slusas a ona je jedan obican
produkt novca i ona je dno u muzici . Toliko, inace nista nemam protiv yu - ex grupa ali Acu ne diraj!

hahaha, tako sam se slatko ismejao chitajuci ovu temu, znachi koje gluposti su napisane, neverovatno. Ne zelim da vaskrsnem temu, ali moram da kazem da je ovaj Petar shto je otvorio temu, za zatvor i to za dozivotnu, ma za smrtnu kaznu, kao i svi njegovi istomishljenici. Nashao se neki balavac da pljuje po jedinoj dobroj muzici na ovim prostorima. Tema je bila pre 4 godine, a bash me interesuje da li i danas ima takvih jadnika, koji pljuju po ex-yu rocku, ne znajuci ni sami zashto. hm....

[ :P :P :P :P :P b]e ima li istomisljenika!Ako uopste neko od vas to slusa!ono Bijelo dugme,Plavi orkestar,Azra,Kemal Monteno,Prljavo kazaliste...............zabolela me ruka od kucanja!!!! :D :D :D :D :D :D [/b]

Majmune glupavvisdi se da si retardiran i da nemas pojma a odomacoj muzici evo ja preporucujem sto se tice metala .HELLER U BOMBARDER to mi najvise lezi a mogu i da vam priciam i o novim srpskim bendovima Hatred,Navrog . . .

hahaha, tako sam se slatko ismejao chitajuci ovu temu, znachi koje gluposti su napisane, neverovatno. Ne zelim da vaskrsnem temu, ali moram da kazem da je ovaj Petar shto je otvorio temu, za zatvor i to za dozivotnu, ma za smrtnu kaznu, kao i svi njegovi istomishljenici. Nashao se neki balavac da pljuje po jedinoj dobroj muzici na ovim prostorima. Tema je bila pre 4 godine, a bash me interesuje da li i danas ima takvih jadnika, koji pljuju po ex-yu rocku, ne znajuci ni sami zashto. hm....

pa što si onda to uradio :neutral:
slobodno se obrati dotičnom na pp ili preko mobilnog, vidiš da je ostavio broj u nicku pa raspravite to.
a kretena/jadnika, kako god voliš da ih nazivaš, ima svuda i uvek. u to ne sumnjam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back