ex 8 razreda,,,:)

u osmom sranje, obezbedjenje je provalilo da smo nosili alkohol, pa su trazili od sobe do sobe s tim sto je moja bila poslednja...:(
u sedmom najbolja...bili smo na Tari, celo vece smo jurcali po hotelu jurio nas security gay...tukli se jastucima svo perje poispadalo, igrali bilijar, stoni tenis i co. za dzabe, pravili zurku u sobi...stvarno je bio vrh...

Pamtiću je po ljigavcu mojih drugova koji je ostao na zidu
po lupanju u zid(samo ja i jos dva druga smo legli da spavamo u 12:00 ovi ostali sutradan su spavali u autobusu AKO SU...MENE SU PROBUDILI U 3:00 TAKO STO SU LUPALI U ZID,POSLE SAM PONOVO ZASPAO ALI JEDVA)sve u svemu ceo dan sam bio budan i nije mi se spavalo(ali ovim ostalima):sleepy: ali imao sam dobar alarm za ujutru... zaboravili smo da zatvorimo terasu pa su nam ujutru usle vrane u sobu i tako su nas probudile :mrgreen:
ps. nije nam bilo hladno

Napio se kao stoka , otišo da spavam kod drugarice ;) ( nije ništa bilo , stvarno sam zaspao onako pijan ) Nastavnica htela da me linčuje , zaključala me u sobu , ja sam posle preskočio preko balkona i izašao napolje ....... i baš bih voleo da je zaboravim .... i da zamalo da se potučem u diskoteci i tako .... Ma bile su to lude godine :P

jedna od retkih lepih stvari u vezi skole su ekskurzije :) bleja sa ortacima i ortakinjama nema cenu.Ja sam se na svim proveo extra i proso kroz razne gluposti :mrgreen:

znate ono *gubis se ko nevinost na ekskurziji* :p

Poslednja izmena:

Back