Evrovizija 2021 - debata

20210525_113526.jpg

Turska islamska verzija evrovizije postoji za sve vas koji volite zakopcano "zensko je moje vlasnistvo moral postenje suzijanje zenske seksualosti da bi mi dominirali" imate hidzab nikab burku sve te pratite to.

Nije ovo za vas kad vam smetaju lepe devojke momci / za vas je Turska /eto i to sam vam resila.
Нико о томе не говори,већ о женама(или шта већ) са брадом, мушкарцима у штиклама, о разним маскираним буздованима...Било је ту разних акрепа, али ови примери су најупечатљивији...Оно са Кончитом је највећи безобразлук икада.То су наместили да би приказали наводну "доминантност" хомосексуалаца у односу на стрејт особе, и да би такве ненормалности људи почињали да прихватају као нешто сасвим нормално.Мало по мало, људи ће кренути на то да гледају као сасвим у реду, постаће свакодневница...Али,одговор знате и сами, то није нормално, није природно да жена има браду.Још да је пустила још дужу па да буде к'о Никола Калабић,на шта би то личило, онда?😂Не капирам стварно,мушко си, осећаш се као женско,промениш пол...Не одобравам, али ајде да разумем, али шта ће ти онда брада ако хоћеш да будеш женско.Не разумем...Да ли је "она, он"(зваћемо га/је"то") уопште решило у својој глави шта заправо жели да буде,мушко или женско?

Back