Zar nije torta hladna
Aktivan član
- Poruka
- 1.201
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
"On je stvarno kul, odlično se slažemo i jako je lako raditi sa njim. Zajedno smo kreirali muziku tokom prošlih osam meseci koja je inspirisana hajperpopom, nalik na radove Rine Savajame i Čarlija XCX."
Као и обично то је промоција кича и шунда, досадних већ прежваканих пластичних турбо-поп песмица, али скоро сваке године се нађе један или два уметника који у том мору неукуса и шљама, скрену пажњу својим квалитетом и свежином.
Ja se slažem sa tobom ovo vezano za starlete ali meni GoA nije dobar jer ne volim pesme tog tipa.Ове године то је само Украјина, мада и прошле и претпрошле године су били одлични. Апсолутно их не занима шлихтање укусу тупоглаве турбо-фолк већине и пласман, као што раде наши бескичмењаци са овим певаљкама и старлетама.
А који је то тип песме ? Како ја који слушам реп и фанк у основни и од свих жанрова што ваља по нешто, могу да слушам њих.Ja se slažem sa tobom ovo vezano za starlete ali meni GoA nije dobar jer nevolim pesme tog tipa.
Vidiš sam prvih 4 su spore i lepe pesme i prosto to su pesme koje ću moći da slušam i nakon što se završi festival. Mislim sve je stvar ukusa nekom će pesma Litvanije da bude pravi hit a nekom smeće. Meni iskreno se Ukrajina ne sviđa jer nije po mom ukusu.А који је то тип песме ? Како ја који слушам реп и фанк у основни и од свих жанрова што ваља по нешто, могу да слушам њих.
У суштини они су као неки антихероји који разбијају ЕВ по шавовима, а 2019. то је био Конан Озирис.
Ко нормалан ово може да слуша ?Vidiš sam prvih 4 su spore i lepe pesme i prosto to su pesme koje ću moći da slušam i nakon što se završi festival. Mislim sve je stvar ukusa nekom će pesma Litvanije da bude pravi hit a nekom smeće. Meni iskreno se Ukrajina ne sviđa jer nije po mom ukusu.
Na primer to je smeće i tad sam se iskreno razočarao.
Pod „poslednjim događajima i objektivnim razlozima“ čelnici AMPTV po svemu sudeći misle na društveno-političku situaciju u toj zemlji, koja se od jeseni i višenedeljnog rata sa Azerbejdžanom oko Nagorno-Karabaha, pa preko nezadovoljstva građana ishodom tog sukoba i unutrašnjih nemira zbog kojih je umalo srušen premijer — ne smiruje.Nakon pažljivih i detaljnih razgovora, AMPTV je odlučio da se povuče sa Pesme Evrovizije 2021, uzimajući u obzir poslednje događaje, kratko vreme za produkciju, kao i druge objektivne razloge zbog kojih je adekvatno učešće Jermenije nemoguće – stoji u službenoj izjavi armenske televizije, dodajući kako su se zbilja trudili da njihov predstavnik bude viđen u Rotterdamu.
Vidi, licno ni meni nije neka pesma ali je Srbija visoko kotirana kod vecina prediktora. Srbija nije toliko losa kao sto si opisala (barem tako ja mislim). Lose pesme za mene su: Nemacka, Litvanija, Albanija i mozda jos par njih. Primetio sam da se nekim ljudima svidja Litvanija a pesma je za mene uzas. Moj favorit je Rumunija za sada. Uvek cu podrzati Srbiju ma kakva god bila pesma.Loco Loco je sranje neviđeno