Evropsko prvenstvo za mlade 2019 !!!

Karpoš11

Buduća legenda
Poruka
25.271
GRUPA "A": Italija, Španija, Poljska i Belgija.
GRUPA "B": Nemačka, Danska, Srbija i Austrija.
GRUPA "C": Engleska, Francuska, Rumunija i Hrvatska.

Ovo je 22. po redu Evropsko prvenstvo za mlade u organizaciji UEFA, održava se u Italiji i San Marinu od 16. do 30. juna.
Branilac titule je Nemačka.
Na turniru učestvuje 12 ekipa koje su podeljene u tri grupe sa po četiri tima, a direktan prolaz u polufinale obezbediće prvoplasirani timovi i ukupno najbolji drugoplasirani.

Ujedno, ekipe koje se plasiraju u polufinale obezbediće učešće i na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine, što je svakako dodatni motiv, dok je jedina mala konfuzija način "ukrštanja" nakon kompletiranja prve faze takmičenja.
Ako najbolja drugoplasirana ekipa bude iz grupe "A", ukrstiće se s pobednikom grupe B, dok ako najbolja drugoplasirana bude iz grupa "B" ili "C", ukrštaju se s pobednikom grupe "A".

@Mstislav
Нисам сигуран да се повредио због Јовановићевог старта, који јесте био очајан, али мислим да га није закачио ногом, делује ми да је тотално незгодно стао дечко. Стварно ужасно без обзира.

Игра је катастрофална, по именима никад јача екипа, али је очигледно да су највећа имена од оне новозеландске екипе константно стагнирали. Пре свих, Живковић, Пантић мрднули нису од онога пре 4 године и то се жалосно види.

Kako je moguce da igrac poput Bogosavca zaigra u reprezentaciji,ni konstitucijom ne lici na fudbalera a tek fudbalskso umece na nivou seoskog igraca.
Jovanovic menadzersak kombinacija od igraca i to se videlo i u zvezdi..
Izmena trenera izvlaci Masovica koji je krpio rupe u sredini u uvodi jos jednu menadzersu kombinaciju Racica i tada se skroz raspadamo.

Prvo nije djorovic paun vec tutuban koga postavio zvezdin lobi , jos jedan tralalatovic....
Drugo , problem je u glavi igraca. Umisljene zvezde. Radonjic i zile su u autu, radonja nema utakmica u nogama, a ovde glumi facu iz marselja...
Pantic bled od njega sam najvise ocekivao. Racic bogosavac nisu ni za vozdovac...

To ja govorim. Em struka debilna em igraci idioti koje nasi mediji po nalogu dizu u nebesa...Problem u glavi!!!

Najavljivanje pehara pre pocetka je debilizam. To smo mi...

Back