EVROPSKO PRVENSTVO U VATERPLU 2008

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi, ne izmisljajte nesto cega nema. Nije lako prihvatiti poraz , pogotovo u finalu bilo kog takmicenja kad si tako blizu zlata, ali svaki navijac bilo kog kluba/nacije uvijek mora da pokaze dostojanstvo, inace mu se ljudi smiju, ko sto su sad te vase poruke smijesne a da ni vi vjerovatno sad niste svjesni toga . Jedino ako se nesto dokaze i neko se osudi (kao Juventus na primjer) , onda se moze upirati prstom , inace ovako zvuci stvarno jadno. Odrastite , nemojte se ponasati ko osnovci.

Sve najbolje i jednima i drugima na Olimpijadi.

Sjetite se samo rezultata referenduma, skoro 50 naspram 50. Uzevsi u obzir da je to pokradeno, racunajte da je samo jedan mali dio Crnogoraca ovakvi separatisti. Milo mi je naravno da je dobila CG, ali ne mogu toliko da se radujem iz razloga sto smo igrali sa Srbijom s kojom smo do juce bili zajedno. Iz primorskog sam grada, pa kad vidim ko se raduje medalji, ustase, pokatoliceni srbi i ostala bagra... Eto, to su novopeceni vatreni navijaci...
Do prije zadnjih 5 godina slavila su se zlata Srbije i Crne Gore. Uzas... Uzas... Nego kao sto nas dobri i stari ,,Kurir'' kaze: zlato je zajednicko ;)

Srbija nije velika, ali je veca od CG.
a zasto onda pjevate "NIJE MALA, NIJE MALA..." ?

Iz zezanja :D .

Pa da je zlato zajednicko, nije, jer se CG odvojila. I pri tome nas je vladajuca bagra okarakterisala kao okupatore.
A sto se tice ljudi u CG koji su zeleli da ostanu u zajednici sa Srbijom, svaka im cast.

Jos jednom, nije mi krivo sto je CG pobedila. Krivo mi je sto je pobedila na ovakav nacin. Da je bila fer utakmica, sta onda da kazes? Ok, fer i posetno su uzeli medalju. Ovako, ocigledno je da je utakmica bila namestena, i da sudjenje stvarno nije bilo fer, tako da ne mogu da kazem svaka cast niti cak bravo bez tona ironije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back