Европско првенство у Рукомету 2016

Sandanski

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.573
Европско првенство у рукомету 2016. ће се одржати од 15. до 31. јануара 2016. по први пут у Пољској.

ehf.jpg

Untitled.jpg

-----

Група која нас занима..

Група А (Краков)

1.
22px-Flag_of_France.svg.png
Француска
2.
22px-Flag_of_Poland.svg.png
Пољска
3.
22px-Flag_of_Macedonia.svg.png
Македонија
4.
22px-Flag_of_Serbia.svg.png
Србија

-----------

15. јануар 2016.
18:00 Француска v Македонија

15. јануар 2016.
20:30 Пољска v Србија

17. јануар 2016.
18:15 Србија v Француска

17. јануар 2016.
20:30 Македонија v Пољска

19. јануар 2016.
18:15 Македонија v Србија

19. јануар 2016.
20:30 Француска v Пољска

-------

Prati li neko?

Ja nisam nezadovoljan kako nasi igraju, bez obzira na rezultate. Ipak nema ova ekipa bas neki kvalitet, pogotovo ne da se nosi sa Francuzima, protiv Poljaka smo se odlicno drzali, mogli i da dobijemo, a ipak oni igraju na domacem terenu. Sa Makedoncima mozemo da se pobijemo, nadam se da nisu pali nasi.

Inace, napravljena je izmena u timu, Djukanovic-Marjanac..Djukanovic napusta tim, nesto je nezadovoljan, a vala kako brani i bolje..

Само се ти задовољавај са онима који ,,изразито поштују свога противника" уз сву неспособност јер им ,,падне самопоуздање" када се скор преокрене или ако други имају већи бицепс. Није важно, ми смо тениска велесила и ноблес.

Prati li neko?

Ja nisam nezadovoljan kako nasi igraju, bez obzira na rezultate. Ipak nema ova ekipa bas neki kvalitet, pogotovo ne da se nosi sa Francuzima, protiv Poljaka smo se odlicno drzali, mogli i da dobijemo, a ipak oni igraju na domacem terenu. Sa Makedoncima mozemo da se pobijemo, nadam se da nisu pali nasi.

Inace, napravljena je izmena u timu, Djukanovic-Marjanac..Djukanovic napusta tim, nesto je nezadovoljan, a vala kako brani i bolje..

Luzerski tim i luzerski mentalitet koji traje vec duze vreme. Imamo dobre igrace ali dzaba kad ih ne interesuje da igraju za Srbiju kao sto igraju za pare u klubovima. Osim toga RSS je uz FSS najkorumpiraniji sportski savez u Srbiji. Kakav savez takva i reprezentacija.

Konacno u necemu da se slozim sa Deckijem. Luzeri teski. Iskoristili smo onaj momenat kada smo u Beogradu uzeli srebro ali to dalje nismo iskoristili da se vratimo u rukometni vrh. Ne zna se sta vise skripi u ovom sportu kod nas. Pocev od rukometnog saveza koji je u konfliktu sa svima, preko liga koja je degradirana na amatersku, do reprezentacije gde bas nista ne funkcionise.

Kod zena najbolje igracice bojkotuju Boskovica. Nikada nisam imao opravdanje za bojkot reprezentacije, bez obzira na motive, pa nemam ni ovde. Ali Boskovic je morao da bude ex selektor jos pre nekoliko godina. Reprezentacija jednostavno pod njim ne napreduje, a sve se svodilo na individualni kvalitet.

Kod muskaraca jos gora slika. Selektirani igraci mentalno nisu spremni za velika takmicenja. Utakmica protiv makedonije izgubljena jer nismo 4 jeb.ne sekunde mogli da odbranimo napad. Onda se zna, mars kuci, niste vi za veliku scenu. Jos igraci koji su uvredjeni drznu se da u sred takmicenja napuste reprezentaciju i to saopste javnosti putem drustvenih mreza. Totalni haos.

Kadad su klubovi u pitanju, pa mi nismo imali ozbiljnu takmicarsku sezonu nekog naseg kluba vise od 10 godina. Zvezda nema para da plati oko 30.000 evra duga pa joj se sa pravom oduzimaju bodovi. Ali akcenat je na sumu koja je zaista smesna. Kada nasi klubovi ne mogu da generisu tolike pare da se takmice bez problema. Igraci igraju za smesne ugovore, zato i kazem da je liga maltene amaterska.

Za svo to vreme savez ladi jaja i masta o organizacijama velikih takmicenja u areni, jer je to jedina stvar koju su uradili, a sto se na kraju nije pozitivno odrazilo na razvoj rukometa u Srbiji.

To je to, svake godine iste price.

Uvek neko od igraca otkaze pre prvenstva, a onda se neko nadje uvredjen na samom prvenstvu pa napusti ekipu, igraci se medjusobno ne podnose i svadjaju za vreme turnira.

Kvalitet igraca nam je konstantno u padu, mislim da krsteno desno krilo nismo imali jos od vremena Zikice Milosavljevica i Nenada Maksica, dakle skoro celu deceniju. Secam se da je vecina pre par godina kukala na Toskica i Stojkovica da su drva, ali za Beljanskog i Marsenica su doktori rukometa.

Igra skoro pa ista vec 15 godina, tri beka nemilice dodaju jedan drugom u prostoru od 9m, pa kad se neko resi, on sutira, pa ako udje, usla je. Krila komotno mogu da ponesu hoklice i da sede na njima u coskovima kada traje nas napad. Kada mi imamo igraca vise, to se u napadu ne vidi (na prvoj utakmici protiv Poljaka u zadnjem napadu u 1. poluvremenu, sa dva igraca vise mi idemo po sredini), ali zato po pravilu tada primimo gol. U odbrani jos od crnogorskog tandema Djukanovic - Djurkovic imamo kasapine koje sudije jedva cekaju da pune iskljucenjima.

Ukratko, dok se ne izvrse temeljne promene u svim sferama (savez, treneri, igraci), tesko da ce nam biti bolje, tako da je uspeh i sam plasman na EP.

Prati li neko?

Istina, nezgodni su Poljaci na domaćem terenu.

Back