Европско првенство у кошарци - Литванија 2011.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

:confused: da ne bude da sam pristrasan ne drzim Dudi stranu i pogresio je sto je Teodosicu toliko povladjivao(dok me je ovaj iznenadio neprijatno svojom ne zreloscu) ali i Rakocevic se setio da ga reprezentacija treba i da u 33-coj kao i njih jos 5-6 predpostavljam i ko su ''asovi'' setili se na kraju karijere.... :confused: eee ***** ti ljude :confused: pa u zadnjih 8 godina smo mogli uzeti isto toliko medaljai bar 3 zlatne sao da su hteli da igraju :confused:

LOVA I INOSTRANSTVO ! Kao i vecinu nas tako i nase kosarkase, fudbalere itd., ta dva pojma u zivotu najvise interesuju. U Poljskoj kada to nisu imali, ginuli su po terenu i priredili nam veliko i lepo iznenadjenje.
Sada kada su svi potpisali inostrane ugovore, za po nihovim merilima solidnu lovu (jedan Mark Gasol ce u karijeri zaraditi vise nego svi nasi trenutni reprezentativci zajedno), ko ce vise da se znoji leti za dzabe...
Da ne sirimo vise badava diskusiju, posto je ovo sustina trenutne situacije u nasoj reprezentativnoj kosarci.

Izlezi momce pravo na terasa i pozdravi ja gocevata rasa.:mrgreen:
Krenete race visoko gore, nase ke bide i solunsko pole. :heart:

Оки а јел знаш како иде до краја?????

Излези момче право на тераса
и поздрави ја Гоцевата раса,
кренете раце високо горе
наше ќе биде и Солунско поле.
Извади момче ти црвено знаме
и поздрави ги децата на Јане,
црвени шалови, црвени знамиња,
наша ќе биде и Пирин планина.
Играјте храбро и со сите сили,
сега сте вие четата на Гули,
Македонско знаме гордо се вее,
и секој Македонец сега нека пее.
aлe aлeeeee aлe aлeeee aлe aлe aлe a лe a лeeee....

Оки а јел знаш како иде до краја?????

Излези момче право на тераса
и поздрави ја Гоцевата раса,
кренете раце високо горе
наше ќе биде и Солунско поле.
Извади момче ти црвено знаме
и поздрави ги децата на Јане,
црвени шалови, црвени знамиња,
наша ќе биде и Пирин планина.
Играјте храбро и со сите сили,
сега сте вие четата на Гули,
Македонско знаме гордо се вее,
и секој Македонец сега нека пее.
aлe aлeeeee aлe aлeeee aлe aлe aлe a лe a лeeee....

A ne sum znael za ova. Fala. Ama zosto ondak ne ja napravat cela verzija

05.07.2011. 02:04
Tema: STADION
od lokateli Odgovora
9.612
pregleda
217.453
Lepljiva: Re: STADION

Ovo je bila poslednja poruka na forumu od doticnog gospodina.
Nadam se da mu se nije nista lose desilo, nego da se smeje pisuci pod drugim nikom na ovom ili drugim forumima.......

Ako je tako, nadam se, zeleo bih samo da ga podsetim na:

Opklada je dzentmenski sporazum izmedju dva gospodina.......
Sretno mu bilo!

:confused: da ne bude da sam pristrasan ne drzim Dudi stranu i pogresio je sto je Teodosicu toliko povladjivao(dok me je ovaj iznenadio neprijatno svojom ne zreloscu) ali i Rakocevic se setio da ga reprezentacija treba i da u 33-coj kao i njih jos 5-6 predpostavljam i ko su ''asovi'' setili se na kraju karijere.... :confused: eee ***** ti ljude :confused: pa u zadnjih 8 godina smo mogli uzeti isto toliko medaljai bar 3 zlatne sao da su hteli da igraju :confused:

Jel našao konačno klub Rakočević? Ja očekivao da će biti velika jagma oko takve igračine.

Nemam neko visoko misljenje o Rakocevicu, jer pre svega smatram da ga je glupava politika Zvezde u jednom trenutku upropastila kao igraca, dajuci mu kao suvise mladom veliku odgovornost da resava meceve u Evroligi.
Tu je sagoreo, u tu je na samom pocetku bio i kraj njegove karijere......Tragicno je koliko je malo svog potencijala iskoristio......
Ali i kao takav je jos daleko od toga da ovde po forumu mogu da se sprdaju sa njim, sto je pokazao i ovim transferom, ako je istinit.

Kosta jel si možda gledao Ivkovićeve dve zadnje u Euro ligi? Znači njegov tim u jednom trenutku pada i ovi se odlepljuju nenormalno, dok Ivkovic celo vreme stoji kraj aut linije u onoj njegovoj karakteristicnoj nepomicno zamisljenoj pozi mudraca.
I što je najlepše on traži tajm na 1:15 pre kraja i -15.
I kakav je to kosarkaski rezon da ti Kešelj, igrač koji ne igra kod tebe u klubu ni pet minuta po utakmici( ako i toliko jer je sedeo i na tribinama prosle sezone), bude glavna napadačka opcija u reprezentaciji?

Poslednja izmena:
Kosta jel si možda gledao Ivkovićeve dve zadnje u Euro ligi? Znači njegov tim u jednom trenutku pada i ovi se odlepljuju nenormalno, dok Ivkovic celo vreme stoji kraj aut linije u onoj njegovoj karakteristicnoj nepomicno zamisljenoj pozi mudraca.
I što je najlepše on traži tajm na 1:15 pre kraja i -15.
I kakav je to kosarkaski rezon da ti Kešelj, igrač koji ne igra kod tebe u klubu ni pet minuta po utakmici( ako i toliko jer je sedeo i na tribinama prosle sezone), bude glavna napadačka opcija u reprezentaciji?

Tako je isto izgledao i u finalu OI u Seulu, kada smo glatko izgubili zlato, a on kao pogubljen stajao pored aut linije.......
Tako je isto izgledao i protiv Litvanije 1995. kada je Djordjevic serijom trojki skoro prelomio mec, a onda je Sabonis izasao sa pet licnih,a on ostao samo nemi posmatrac, te da ne ubode Bodiroga onu trojku i Obradovic vezano trojku i dvojku mi zamalo da izgubimo utakmicu.
Ne bi se njemu zahvalio na saradnji CSKA i Dinamo, da je vredeo i cetvrtinu onoga sto pricaju novinari.
On ume da postavi ekipu, da skautira protivnika, ali su njegove reakcije na klupi za vreme meca sporije i gore i od Jovanovicevih......Cak i nekad kad je bio mladji, a tek sad...........
A dzabe sve postavke kada ne umes ili mozes da brzo prepoznas sta se dogadja na parketu i shodno tome brzo reagujes.......

Kosta, šta je to bilo izmedju Gurovića i Ivkovića što su novinari morali da prećute?

Znam pricu samo iz druge ruke, te je ne bih prepricavao na taj nacin(mada i ta druga ruka ima poprilicnu reputaciju kod mene)......
Ono sto znam je da bez obzira na to sta se dogodilo, niko o tome nije pisao..
A ono sto se dogodilo je bila svadja na terenu, uz koriscenje teskih reci..
Detalje cu, rekoh vec zbog cega , ostaviti za sebe.......

Kosta, da li je Dušan Ivković podneo izveštaj svog rada sa Ep u Litvaniji i da li ga je neko ocenio?

Koliko znam nije podnosio nista.....Po prvi put otkad ja pratim kosarku.........
Upadljivo se cuti u kosarkaskom savezu, verovatno se ceka da se prasina slegne.
Ali ih je Milicic danas tempirao, i obnovio pricu........:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back