Европско првенство у кошарци - Литванија 2011.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Petar BSK

Veoma poznat
Poruka
10.059
Наша репрезентација већ је отпочела припреме за еуробаскет у Литванији ове године. Србија је један од фаворита за освајање овог шампионата,али наравно ту су и јаки противници - Шпанија,Грчка,Турска, Литванија ,Словенија...

Србија се налази у групи Б заједно са :
-Италијом
-Израелом
-Француском
-Немачком и
-Летонијом

Група није баш лака,али мислим да су наши најјачи у њој.
Група Б ће своје утакмице играти у граду Шиуљај,у истоименој новоизграђеној арени која прима око 5.500 гледаоца.

Нек нам ја са срећом ;)

Poslednja izmena:
Evo i selektor Italije Simone Pianigiani je objavio siri spisak igraca na koje racuna za EP.
Znaci radi se o jednom izuzetno jakom i ozbiljnom sastavu koji bi mogao do neke od medalja.

Tu su vidim Andrea Bargnani, Marco Belineli, Marco Carraretto, Marco Mordente, Stefano Mancineli, Luigi Datome, Luca Vitali, Jacopo Giachetti, Angelo Gigli, Andrea Crosariol.....itd

Po meni su jedan od favorita iz senke.

Pored Francuza ciji smo sastav vec videli, pored izuzetno jake Italije i pored Nemacke sa Novickim bice tesko i grupu proci.

Zato sto covek igra ocajno...mozda bismo prosli u finale na Svetskom prvenstvu da nije bilo njega. Ne bih da tako bude i sada...:/

realno sudije su nas tada sjebale..ne Tepic.. opustite se Duda ce ih sve dovesti u red..jeste da Tepic, Velickovic i jos neki nisu imali neku vecu minutazu u svojim klubovima, ali sdruge strane sigurno su odmorniji i imaju zelju da pruze najbolje od sebe :D

nerealno je očekivati medalju, srbiju bih svrstao u drugi šešir, odnosno mogu da iznenade iz senke. ono 4. mesto na sp je bilo čudo.

moja procena - 5-7. mesto.

Najvaznije je da obezbedimo plasman na Olimpijske igre!! Po meni smo jaki kao tim..imamo kostur tima, igraci su zajedno od 2008, dobro se poznaju ..to je nasa prednost u odnosu na ostale.. Zao mi je sto se nismo plasirali u finale prosle godine, da vidimo kako bi se nosili sa Amerima!!

Nego, koliko reprezentacija sa EP ide na Olimpijske igre?? prvih 4?? 6, 8 ?? da li neko zna?

Najvaznije je da obezbedimo plasman na Olimpijske igre!! Po meni smo jaki kao tim..imamo kostur tima, igraci su zajedno od 2008, dobro se poznaju ..to je nasa prednost u odnosu na ostale.. Zao mi je sto se nismo plasirali u finale prosle godine, da vidimo kako bi se nosili sa Amerima!!

Nego, koliko reprezentacija sa EP ide na Olimpijske igre?? prvih 4?? 6, 8 ?? da li neko zna?

finalisti obezbeđuju vizu za Olimpijske igre u Londonu 2012, a preostala četiri tima mesta u dodatnim kvalifikacijama..
tanki smo na centarskoj liniji ,Krstić nema adekvatnu zamenu i to je najveći hendikep za visok plasman

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back