Evropske utakmice naših timova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ovamo putem medija ista ta TV preti da je uputila tužbe građanima za neplaćanje pretplate za TV program. :x A gde je u tom programu jako važna utakmica Atletiko - Vojvodina? :roll: :evil: Ne igra Vojvodina svaki dan protiv Atletika. Meni je tu nešto žestoko sumnjivo. Prvo nisu dali prenos utakmice Vojvodina - Partizan, a sećam se da je prethodnih godina ta utakmica UVEK prenošena, a sad i ovaj još važniji meč protv Atletika. :evil: :evil: Očigledno je da je neko stavio lične interese ispred interesa same TV i ljubitelja fudbala koji plaćaju tu istu pišljivu pretplatu! :!: :evil: :evil:

Ljudi moji pa otkako pamtim (a to je ihaha dugo), nekad TVB, a sad i RTS su uvijek pravili sranje oko prenosa međunarodnih fudbalskih susreta naših klubova, utakmica repke i derbi mečeva!!! To je jedna najobičnija sramota!!!
Evo, garantujem vam svima da tkako postoji ovaj ustaški HRT, još nije odigrala njihova repka makar i prijateljsku utakmicu u nevrijeme i na drugoj strani svijeta, a da Zagreb to nije direktno prenosio!!!
Svaki susret Hajduka i Dinama prenosi se pod obavezno!!! Isto je i sa duelima tih klubova sa Osujekom, Varteksom ili Rijekom!!! Međusobni mečevi svih tih klubova obavezno su u progemskoj šemi HRT-a (ako treba i jedan prenos za drugim)!!! To je toliko normalna praksa da se ljudi tamo uopšte ne sekiraju u vezi takvih stvari! Jednostavno, znaju kad je meč, sjednu pred TV i gledaju!!!
Ama baš sve prenose!!!

Vest koja se tiče svih navijača Zvezde.
Nova pobeda Rendžersa
Autor: Beta | 25.08.2007 - 17:28

Fudbaleri Glazgov Rendžersa, protivnici Crvene zvezde u trećem, poslednjem kolu kvalifikacija za evropsku Ligu šampiona, pobedili su danas u gostima Kilmarnok sa 2:1 u četvrtom kolu škotskog prvenstva.
Strelci za Glazgov bili su Amerikanac Damarkus Bizli i Francuz Žan Klod Darševil.
Glazgov je dobio sve četiri ovosezonske utakmice u škotskom prvenstvu, ali i sve tri u kvalifikacijama za Ligu šampiona, uključujući i prvu sa Zvezdom u kojoj je pobedio sa 1:0.
Kilmarnoku je poraz od Glazgova prvi ove sezone.
Revanš utakmica između Zvezde i Glazgova igraće se u utorak u Beogradu.

FLUID:
A ovamo putem medija ista ta TV preti da je uputila tužbe građanima za neplaćanje pretplate za TV program. :x A gde je u tom programu jako važna utakmica Atletiko - Vojvodina? :roll: :evil: Ne igra Vojvodina svaki dan protiv Atletika. Meni je tu nešto žestoko sumnjivo. Prvo nisu dali prenos utakmice Vojvodina - Partizan, a sećam se da je prethodnih godina ta utakmica UVEK prenošena, a sad i ovaj još važniji meč protv Atletika. :evil: :evil: Očigledno je da je neko stavio lične interese ispred interesa same TV i ljubitelja fudbala koji plaćaju tu istu pišljivu pretplatu! :!: :evil: :evil:
Moj drug je poslao mejl RTS-u sa istim pitanjem, Vojvodina-Atletiko? A oni su mu odgovorili da to treba da prenosi tv Vojvodina ,a ne oni. Posto kao Vojvodina nije klub iz Bg-a.Zamisli tu logiku.Idioti majmunski.

Tom tuzbom plase mecku resetom.
Samo cekam da mi pokazu koji sam ja to ugovor potpisao sa njima. Gde sam se ja to obavezao da placam taj harac? Uostalom, zakon sa kojim se ne slaze preko 2/3 gradjana ne moze da prodje nikako. Sudovi ne mogu da obrade toliki broj tuzbi. Oni generalno imaju problem i sa izbegavanjem vojnog roka, iako je taj zakon izricit.
Tako da tom tuzbom mogu da obrisu dupe. Svaki advokat ima da ih razbije na sudu. A i kada oni budu bili javni servis, kada ne bude bilo reklama i komercijalnog programa, a kada budu pustali obrazovano-naucni program, tada cu da platim. Oni hoce da budu komercijalna televizija, i da dobijaju pare od gradjana. E pa ne moze.
Uostalom, Tijanic mi se napase muda kao magarac rosne trave.

nije bilo prenosa danas,
daj ljudi neka neko stavi golove.....
:lol: :lol: :lol: :lol:

hahahahahaha :lol: :lol:
ma ne mogu da izdrzim..od smeha
opet...zamalo :lol: :lol: :lol:

ps. cekamo sa neizvesnoscu predstavnika sindikata da izda saopstenje :lol:
cocacolasuit11iv3.jpg

:lol: :lol: :lol:

FLUID:
Vest koja se tiče svih navijača Zvezde.
Citat:
Nova pobeda Rendžersa
Autor: Beta | 25.08.2007 - 17:28

Fudbaleri Glazgov Rendžersa, protivnici Crvene zvezde u trećem, poslednjem kolu kvalifikacija za evropsku Ligu šampiona, pobedili su danas u gostima Kilmarnok sa 2:1 u četvrtom kolu škotskog prvenstva.
Strelci za Glazgov bili su Amerikanac Damarkus Bizli i Francuz Žan Klod Darševil.
Glazgov je dobio sve četiri ovosezonske utakmice u škotskom prvenstvu, ali i sve tri u kvalifikacijama za Ligu šampiona, uključujući i prvu sa Zvezdom u kojoj je pobedio sa 1:0.
Kilmarnoku je poraz od Glazgova prvi ove sezone.
Revanš utakmica između Zvezde i Glazgova igraće se u utorak u Beogradu.
Ma nema sta lepo sam ja napisao drugoj temi "Mocni Rendzeri". :lol:

south:
nije bilo prenosa danas,
daj ljudi neka neko stavi golove.....
:lol: :lol: :lol: :lol:

hahahahahaha :lol: :lol:
ma ne mogu da izdrzim..od smeha
opet...zamalo :lol: :lol: :lol:

ps. cekamo sa neizvesnoscu predstavnika sindikata da izda saopstenje :lol:
cocacolasuit11iv3.jpg

:lol: :lol: :lol:
A sto si se tako lepo obukao pa cekas? Uvuci i drugi kraj sakoa u pantalone. Budi pravi Amerikanac.:lol: :lol: :lol:
Jel cekas banovanje? Za to ti treba jos i cebe. Palace su tvrde a u corki ne loze.:-D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back