Verbal_Kint
Iskusan
- Poruka
- 5.339
Još da na Marakani neko zapali prskalicu, pa da bude veselo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
The Rolling Stones:Jel bio opravdan crveni??? Kako je riječ o Špancima, čisto sam sumnjičav po tom pitanju!!!
Rainbow Six:Ako budete popušili za direktan prenos, prenosiću vam ja preko ove teme!!!
Nova pobeda Rendžersa
Autor: Beta | 25.08.2007 - 17:28
Fudbaleri Glazgov Rendžersa, protivnici Crvene zvezde u trećem, poslednjem kolu kvalifikacija za evropsku Ligu šampiona, pobedili su danas u gostima Kilmarnok sa 2:1 u četvrtom kolu škotskog prvenstva.
Strelci za Glazgov bili su Amerikanac Damarkus Bizli i Francuz Žan Klod Darševil.
Glazgov je dobio sve četiri ovosezonske utakmice u škotskom prvenstvu, ali i sve tri u kvalifikacijama za Ligu šampiona, uključujući i prvu sa Zvezdom u kojoj je pobedio sa 1:0.
Kilmarnoku je poraz od Glazgova prvi ove sezone.
Revanš utakmica između Zvezde i Glazgova igraće se u utorak u Beogradu.
Moj drug je poslao mejl RTS-u sa istim pitanjem, Vojvodina-Atletiko? A oni su mu odgovorili da to treba da prenosi tv Vojvodina ,a ne oni. Posto kao Vojvodina nije klub iz Bg-a.Zamisli tu logiku.Idioti majmunski.FLUID:A ovamo putem medija ista ta TV preti da je uputila tužbe građanima za neplaćanje pretplate za TV program. :x A gde je u tom programu jako važna utakmica Atletiko - Vojvodina?![]()
Ne igra Vojvodina svaki dan protiv Atletika. Meni je tu nešto žestoko sumnjivo. Prvo nisu dali prenos utakmice Vojvodina - Partizan, a sećam se da je prethodnih godina ta utakmica UVEK prenošena, a sad i ovaj još važniji meč protv Atletika.
![]()
Očigledno je da je neko stavio lične interese ispred interesa same TV i ljubitelja fudbala koji plaćaju tu istu pišljivu pretplatu!
![]()
![]()
![]()
Ma nema sta lepo sam ja napisao drugoj temi "Mocni Rendzeri".FLUID:Vest koja se tiče svih navijača Zvezde.
Citat:
Nova pobeda Rendžersa
Autor: Beta | 25.08.2007 - 17:28
Fudbaleri Glazgov Rendžersa, protivnici Crvene zvezde u trećem, poslednjem kolu kvalifikacija za evropsku Ligu šampiona, pobedili su danas u gostima Kilmarnok sa 2:1 u četvrtom kolu škotskog prvenstva.
Strelci za Glazgov bili su Amerikanac Damarkus Bizli i Francuz Žan Klod Darševil.
Glazgov je dobio sve četiri ovosezonske utakmice u škotskom prvenstvu, ali i sve tri u kvalifikacijama za Ligu šampiona, uključujući i prvu sa Zvezdom u kojoj je pobedio sa 1:0.
Kilmarnoku je poraz od Glazgova prvi ove sezone.
Revanš utakmica između Zvezde i Glazgova igraće se u utorak u Beogradu.
nije bilo prenosa danas,
daj ljudi neka neko stavi golove.....
A sto si se tako lepo obukao pa cekas? Uvuci i drugi kraj sakoa u pantalone. Budi pravi Amerikanac.south:nije bilo prenosa danas,
daj ljudi neka neko stavi golove.....
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahahaha![]()
![]()
ma ne mogu da izdrzim..od smeha
opet...zamalo![]()
![]()
ps. cekamo sa neizvesnoscu predstavnika sindikata da izda saopstenje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mustang kako ide ina pesma Dream on od Aerosmita
Kod mene prekosutra, kod vas vec sutra.
30 Avgust 2007
crni lepotan:Mustang kako ide ina pesma Dream on od Aerosmita![]()
![]()
![]()